Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

10-19-2009, 12:22
cinek-0177
Junior Member

Prosze o pomoc

Sprzedaem samochod klientowi z OC, ktore by³o jeszcze wa¿ne 4m-ce. Niestety nie wypowiedzia³em go po¿niej. Teraz przysz³a mi kara do zap³aty w wysokosci 300z³ po up³ywie 4 lat do sprzeda¿y samochodu. Mam pytanie czy musze to op³acic? Przeciez takie cos mija po 3 latach podobniez. Prosze o pomoc.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Proszê o pomoc - VW Passat B4 1.9 TDI, kupiony 1 miesi±c temu, 400.000 km. Proszê o wyja¶nienie, najbardziej prawdopodobnych przyczyn niesprawno¶ci i jak je... Forum samochodowe
woda leci - proszê o pomoc - witam grupowiczów proszê Was o pomoc bo ju¿ sam nie wiem co zrobiæ mój golf II 1,6 automat benzyna po d³ugiej je¼dzie ok 40 - 80 km, po... Forum samochodowe
Dziwny objaw - proszê o pomoc - Witam! Radio w moim samochodzie gra normalnie gdy samochód stoi, zarówno z w³±czonym silnikiem jak i bez. Gdy zaczynam ruszaæ ¶wiat³a na... Forum samochodowe
Prosze o pomoc w wyborze samochodu - Witam! Jako ze muszê ograniczyæ wydatki na swój obecny samochód (Hyundai Coupe 2.0) a skierowaæ fundusze na budowe, to rozgl±dam siê za... Forum samochodowe
proszê o pomoc w wyborze - Cze¶æ Mam zamiar kupiæ sobie moto trochê do jazdy po mie¶cie trochê do turystyki i znalaz³em w pewnym komisie takiego GS 500... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks