Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

Odpowiedz

06-24-2009, 21:51
Artur Miller
Gość

Domyślnie Poznań - Olsztyn, jak ?

Przez Bydgosz i Grudziądz czy przez Toruń ?

pozdr

@

06-24-2009, 21:54
J.F.
Gość

Domyślnie Re: Poznań - Olsztyn, jak ?

On Wed, 24 Jun 2009 23:51:25 +0200, Artur Miller wrote:
>Przez Bydgosz i Grudziądz czy przez Toruń ?

Na obwodnicy Znina pare remontow akurat jest i wahadelka.

J.

06-25-2009, 15:15
znerx
Gość

Domyślnie Re: Poznań - Olsztyn, jak ?

Artur Miller([Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]) na pl.misc.samochody napisał(a):

> Przez Bydgosz i Grudziądz czy przez Toruń ?
>
> pozdr
>
> @

Droga z Grudziądza do Ostródy jest koszmarna. Jedź przez Toruń - trochę
lepiej.

Odpowiedz

Skocz do forum

Podobne wątki na Forum Kierowców
Wątek Forum
Warszawa - Olsztyn - Witajcie, niestety muszę w dniu jutrzejszym wczesnym rakiem pokonać rzeczona w temacie trasę + powrót. Podróż pociągiem zajmie w jedną stronę 5 h... Forum samochodowe
[Transport] Olsztyn > DC - Czy ktos z szanownych grupowiczow bedzie lecial w ciagu najblizszych 2 tygodni na trasie z Olsztyna do DC? Mialbym prosbe o przewiezienie gabarytu... Forum samochodowe
[PRESS] Motokaretka - Olsztyn - http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7092064,Jest_wreszcie_pierwsza_w_Olsztynie_motokaretka.html?skad=rss W naszym kraju nawet taka w... Forum motocyklistów
Trasa Łódź <-> Olsztyn i nie tylko - Witam, wczoraj przemierzyłem tę trasę w te i z powrotem i mam kilka pytań. Ja jeżdżę Piątek, Kutno, Gostynin, Płock, Glinojeck i dalej - zajmuje... Forum samochodowe
Re: mechanik olsztyn - ol_marcinonapisal > Kefir napisał(a): >> Elou! >> Napisz pare slow w jakich okolicznosciach padly. Czy te swiece to byly moze >> NGK i czy je,... Forum motocyklistów

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 06:50.

Statystyki forum
Wątków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.