Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

06-09-2008, 06:48
Gabriel'Varius'
Go¶æ

PZM TU - ktos korzystal z ich uslug

[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] - glownie chodzi o to jak wyglada
sprawa ewentualnej wyplaty z AC. Pytam poniewaz bylem u brokera i w PZM
TU pelny pakiet jest tanszy nawet o 500pln w stosunku to innych znanych TU.
pozdrawiam
--
Mówiæ prawdê i umieæ prawd± ¿yæ - oto rzecz wielkiej wagi.
Oskar Wilde

06-09-2008, 20:54
Scyzoryk
Go¶æ

Re: PZM TU - ktos korzystal z ich uslug

> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] - glownie chodzi o to jak wyglada
> sprawa ewentualnej wyplaty z AC. Pytam poniewaz bylem u brokera i w PZM TU
> pelny pakiet jest tanszy nawet o 500pln w stosunku to innych znanych TU.

jedyna obawa to taka ze w przypadku zanizenia wyplaty ciezko to bedzie
zakwestionowac bo to od nich sie wynajmuje rzeczoznawcow

--
Pozdr
Scyzoryk
Corolla e11
GSX 550

06-10-2009, 07:03
Iromiro
Junior Member

Tak skorzysta³em z ich us³ug i jestem rozczarowana, poniewa¿ skradziono mi samochód a odszkodowanie mia³o byæ wyp³acone w ci±gu 30 dni bo to tak jest w umowie, aczkolwiek PZM TU chwali siê tym, ¿e w ci±gu 14 dni gwarantuj± szybk± i profesjonaln± likwidacjê szkody.
Ja ju¿ czekam 2 miesi±ce a odszkodowania nie mam, nie mo¿na siê do nich dodzwoniæ a jak sie dodzwoniê to mnie ca³y czas zbywaj± np. ¿e za 2 dni bêd± przelane pieni±¿ki na konto.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Zna ktos? V-ROD - Witka, Wpadlo mi w oko takie ogloszenie: http://allegro.pl/item1070844641_v_rod_orginalny_przebieg_780_mil.html Cena podejrzanie niska, przebieg... Forum motocyklistów
Centra Futura i pakiet Centra Assistance - korzystal ktos? - Witajcie, przyszedl czas na nowy akumulator. Po krotkich badaniach opinii zdecydowalem sie na Centre Future. Przewazyla wieloletnia tradycja... Forum samochodowe
Zna ktos ta 9? - http://allegro.pl/item722999481_kawasaki_zx_9r_zx9r_zx9.html Witam Jak w temacie zna ktos? Widac cosik na tych fotkach co by dyskwalifikowalo... Forum motocyklistów
Marushin RS1 - zna ktos? ma ktos? - Witam, Uzbrajam sie na sezon i kask mnie zainteresowal jeden - Marushin RS1 Carbon. Czy mial ktos z tymi lub innymi Marushinami do czynienia?... Forum motocyklistów
Zna ktos te kombinezony? - Witam, Chce kupic kombinezon na moto i znalazlam na allegrogo RST PRO. Wyglada spoko ale nie slyszalam o tej marce. Zna to ktos? ... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks