Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

03-25-2009, 11:26
±æê³ñ󶼿
Go¶æ

Re: Jak zrobiæ burnout, tzw.

Bo inaczej inne wie¶niaki by mniej biletów kupi³y, KaPeWu?
JaC

-----

> a ci przed wyscigiem na 1/4 mili na dragstipie jak rozgrzewaja opony to wiesniaki.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Kolizja - co z tym zrobiæ - Witam! Mia³a miejsce kolizja, okoliczno¶ci sa tutaj nie istotne, sprawca przyzna³ sie do winy, zadzwoni³ do ubezpieczalni, za³atwi³ transport... Forum samochodowe
g³o¶ne hucz±ce opony, czy da siê co¶ z nimi zrobiæ? wulkanizator co¶ da radê zrobiæ? - Witam, letnie opony mam bardzo g³o¶ne powy¿ej 70km/h huczenie spore... na zimowych nawet przy 120km/h cicho. samochod kupiony w wakacje,... Forum samochodowe
Co by tu zrobić - 2 - Tak z rok temu pisa³em tu o tym jak to mi ciê¿arówka walnê³a w drzwi zaparkowanego samochodu. No wiêc teraz (ze szczególnymi pozdrowieniami... Forum samochodowe
Co zrobiæ z takimi pajacami? - Ostatnio zdarza mi siê to czêsto. Jadê ok 20km do pracy dwupasmówk±, dozwolona prêdko¶æ 90km/h. Prawy pas ma dziury, koleiny i takie tam... Forum samochodowe
Ko³o zapasowe - co zrobiæ? - Ahoj! Jako ko³o zapasowe mam lekko skrzywion± felgê z opon±, która ma bu³ê (poprzedni w³a¶ciciel normalnie je¼dzi³ na tym kole i jako¶... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks