Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

03-17-2009, 18:11
rebelian21
Junior Member

Question sprinter cdi zapowietrzony

Mam problem ze Sprinterem 313 CDI 2002 rok. Zapowietrzy³ mi siê uk³ad paliwowy i w ¿aden sposób nie mogê go odpowietrzyæ. Wymieni³em filtr paliwa i zala³em go paliwem. Samochód odpala, lecz nie zasysa paliwa ze zbiornika przez przewód paliwowy. Po wyssaniu paliwa z filtra auto ga¶nie. Wymienione s± wszystkie przewody paliwowe na oryginalne Mercedesa. Wszystko jest szczelne. Ma kto¶ mo¿e pomys³ jak to odpowietrzyæ? Mo¿e to wina filtru paliwa (filtr firmy Filtron) Proszê o pomoc!!!

« | »

na Forum Kierowców
thread
SPRINTER problem ze wspomaganiem - Koledzy mam problem ze wspomaganiem w sprinterze z 96r. Wiem ¿e ten temat by³ ju¿ poruszany, ale zabiegi które tu opisali¶cie niestety ne... Forum samochodowe
Sprinter 906 USA a EUROPA - Hej Znacie roznice miedzy sprinterem kupionym w Europie a sprowadzonym z usa? Np w Europie model 316cdi ma poj 2,2 i 160km a z USA 316crd to 3.0l i... Forum samochodowe
Sprinter , Crafter czy Daily - Hej Przymierzam sie do zakupu busa typu maxi lub xxl (long) Do tej pory jezdzilem sprinterem 312 1997rok, musze przyznac auto niezawodne, szybkie... Forum samochodowe
Mercedes Sprinter 318 - Witam. Krótkie i szybkie pytanie: Taki mercedes, chyba najwiêkszy z tych Sprinterów, bo na oko ma jakie¶ 7 metrów d³ugo¶ci, to ju¿ jest... Forum samochodowe
Mercedes Sprinter - problem - Witam Znajomy kazal sie zapytac. Posiada Mercedesa Sprintera Long i przy predkosci 80km/h zaczyna tarpac kierownica, przy predkosci 90km/h... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks