Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

02-14-2009, 14:13
malek
Go¶æ

Passat, 97, zamek w bagazniku nie dziala

Witam,

mam passata rocznik 1997.

Centralny zamek w bagazniku przestal mi dzialac, to znaczy, ze zakluczajac
samochod, wszystkie drzwi mam zamkniete oprocz bagaznika.

Zdjalem pokrywe z drzwi bagaznika, zamek wyglada jak nowy.

Jest tam takie biale pudeleczko, mysle ze to ono sie zepsulo.

Probowalem wyjac zamek, znalazlem dwie sruby, na gorze zamka po lewej i po
prawej, odkrecilem je ale to nie wystarcza aby wyjac zamek.

Dwa pytania wiec:

1. Czy to moze byc problem z tym bialym pudeleczkiem?
2. Jak wyjac zamek (jakie dodatkowe sruby musze odkrecic)

pieknie dziekuje

Malek :-)

« | »

na Forum Kierowców
thread
Passat b5, centralny zamek - Dostalem solidnie w lewy bok na parkingu (przednie drzwi). Bylo w miare slisko wiec moje auto nabralo poslizgu przy uderzeniu i nic kompletnie... Forum samochodowe
Passat 97, zamek w bagazniku nie dziala - Witam Szanownych Panow, centralny zamek w moim passacie z 97 w bagazniku przestal dzialac. Zamykajac samochod nie slysze charakterystycznego... Forum samochodowe
centralny zamek/audi/nie dziala - witam ponownie przypominam swoj problem --> moze sie znajdzie ktos kto wiee... wlasnie wlozylem nowe baterie --> oczywiscie pilot/kluczy do... Forum samochodowe
CB Antena w bagazniku - Witam! Ostatnio spotkalem sie z czyms takim, ze mala cb antena byla zamontowana w bagazniku. Spotkal sie ktos z czyms takim? Jak to dziala?... Forum samochodowe
Blaupunkt Travelpilot EX - raz dziala, raz nie dziala... - Witam. Mam w mondeo radio Blaupunkt Travelpilot EX. I raz ono dziala, a raz nie. Wyglada, jakby byla jakas blokada czasowa - rano po wlaczeniu auta... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks