Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

Prev Poprzedni post   Następny post Next

01-11-2009, 15:48
Artur Miller
Gość

Domyślnie Ja powinien działać EGR ?

helo,

jak powinien zachowywać się EGR po podłączeniu zasilania ? Pacjentem jest
zaworek od Astry G 1.6 8V. Po podaniu 12V na 2 skrajne styki grzybek zaworu
wyłazi i się nie chowa po zdjęciu napięcia. Jak go przycisnąć paluchem, to
do pewnego momentu (gdzieś tak 2 mm od położenia "wysunięty") sprężynuje, a
jak przycisnąć mocniej to wskakuje do położenia "schowany". czy to jest
prawidłowe zachowanie tego ustrojstwa ?

@

Skocz do forum

Podobne wątki na Forum Kierowców
Wątek Forum
jakie obowiązki powinien spełniać rowerzysta ? - jedzie taki bez światełek i ze słuchawkami w uszach, jak jadę za nim to aż drżę co gość za chwilę zrobi, bo na pewno mnie nie słyszy ... ale... Forum samochodowe
czy ABS działa na wstecznym ? :) - korzystając z zaśnieżonej ulicy na osiedlu odkryłem, że ABS działa nawet przy jeździe do tyłu, co mnie nawet zdziwiło, bo po co ? ... ;) Forum samochodowe
Ile PLN Polak powinien przeznaczyć na samochod? - Jaki wydatek na samochód jest waszym zdaniem rozsądny w odniesieniu do zarobków? Ile przecietnie Polak powinien wydać na samochod aby nie było... Forum samochodowe
vw t5 TDI - ile powinien sie nagrzewac silnik?? - witam, na codzien jezdze malym dieslem, nagrzewa sie kiepsko, ale ostatnio jechalem pozyczonym t5 2,5 TDI 170KM, po prawie 30km, 30 min postoju i... Forum samochodowe
Jak działa klimatyzacja zimą? - Witam. Jak działa klimatyzacja w samochodzie, gdy temperatura spada poniżej zera? Czy przełącza się jakiś tryb "suszenia", czy cały czas próbuje... Forum samochodowe

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 16:44.

Statystyki forum
Wątków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.