Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

01-03-2009, 22:59
kozinho7
Junior Member

honda civic 1,5 1997 - ga¶nie w czasie jazdy

Witam, posiadam od roku honde civic 1997 rok, która zosta³a sprowadzona z austrii.Od razu zamontowa³em w niej gaz sekwencyjny. Mam taki prpblem ¿e w czasie jazdy ga¶nie mi silnik i zapala sie ¶wiate³ko akumulatora. Przestaje te¿ dzia³aæ wspomaganie bo ¿eby skrêciæ kierownic± lub nadusiæ na hamulec muszê sie sporo wysiliæ. By³em wielokrotnie u mechanika, który upatrywa³ najpierw przyczyny w akumulatorze który niby nie trzyma pr±du. Akumulator ma dopiero rok, a poza tym nawet kiedy na³adowa³ go sytuacja siê powtarza³a. Potem stwierdzi³, ¿e jadnak trzyma pr±d a przyczyna jest jaka¶ inna ale nie wie jaka. Nie dzieje siê to bardzo czêsto ale mnie wiecej co drugi dzieñ. Raz siê to dzieje jak przejade 1km, raz jak 5km a ostatnio nawet w trasie po przejechaniu 50km i prêdko¶ci 140km/h! Proszê o pomoc bo nie mam pojêcia co z tym problemem zrobiæ!! pozdrawiam

« | »

na Forum Kierowców
thread
odlaczanie pompy paliwa w czasie jazdy na LPG - witam czy odlaczanie pompy paliwa w czasie jazdy na LPG moze miec jakies skutki uboczne czy jest to bezpieczny zabieg? -- Pozdrawiam... Forum samochodowe
uruchomienie silnika w czasie jazdy?? - Witam Czasem odcina mi turbo, wtedy w czsie jazdy wy³±czam silnik co powoduje reset komputera i uruchamiam go ponownie - turbo pracuje... Forum samochodowe
Honda Magna 1997 - ja mu gaz a on zgasl - Witam Mam taki problem z motorkiem z tematu. Motocykl zostal sprowadzony z USA. Jest problem z odpaleniem. Jak juz zapali to pracuje krotka chwile... Forum motocyklistów
Honda Accord 1997? warto? - Witam, Chcia³bym siê dowiedzieæ, co s±dzicie o Hondzie Accord 2.0 TDI z 1997r. Jestem zainteresowany kupnem tego samochodu ze wzglêdu na jego... Forum samochodowe
[warsztat]gasnie na moment w czasie jazdy - Witam! Jako ze zagl±daja tu ró¿nej ma¶ci mechanicy, mo¿e kto¶ ju¿ spotka³ sie z takim problemem. Mam Clio 1.5 dCi. Ostatnio zacze³o... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks