Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

10-20-2008, 15:46
Scyzoryk
Go¶æ

[dc] Pozdrowienia rowerowe

Dla Bartosza, który upolowa³ mnie dzi¶ na Spacerowej

--
Pozdr
Scyzoryk
Corolla e11
xl 600v

10-20-2008, 18:09
Bartosz 'Seco' Suchecki
Go¶æ

Re: [dc] Pozdrowienia rowerowe

U¿ytkownik "Scyzoryk" <gradon_mWYWAL_TO@interia.pl> napisa³ w wiadomo¶ci
news:gdi94m$aiu$1@achot.icm.edu.pl...
> Dla Bartosza, który upolowa³ mnie dzi¶ na Spacerowej
>
>

A dziêkujê :-) Mog³es od razu mówiæ, ¿e to Ty.
Dopiero za Doln± mi uciek³e¶, ale dlatego, ¿e nie by³o korka :->

Seco

--
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
Polecam: [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ], [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
[pozdrowienia] A3 SG - Pozdrowienia dla kierownika A3 na tablicach SG, upolowany dzi¶ ok. 16:00, trasa 86, Murcki. -- kamil d red 206 Forum samochodowe
[DC] [PZDR] rowerowe :) - pozdrowienia dla Bartka "seco" Sucheckiego co mnie namierzył i otrójkącikował pedałując przez zakorkowany Nowy Świat. Ja... Forum samochodowe
Pozdrowienia dla .... - .... kierownika kosiarki typu B, z mikrowlepk± na klapie. Ów osobnik zosta³ obtr±biony dzi¶ na ¶wiat³ach przy wyje¼dzie z Ojca Beyzyma w... Forum samochodowe
Jakie auto na wypady rowerowe (tanie w utrzymaniu)? - Pomo¿ecie w wyborze Auta Idealnego? Bud¿et: ok. 20 tys. (ew. ciut wiêcej, je¶li naprawdê warto) Kilka za³o¿eñ: 1) G³ówne... Forum samochodowe
[Ciekawostka] Kierowcy funduj± stojaki rowerowe - Co o tym my¶licie? :) http://bractworowerowe.blox.pl/2008/12/A-w-Radomiu-stojaki-funduja-kierowcy.html -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks