Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

Odpowiedz

06-16-2008, 13:10
Robert
Gość

Domyślnie Ankieta

Witam,

Badam preferencje użytkowników gazet o tematyce motoryzacyjnej.

Jeżeli masz chwilę, wypełnij proszę ankietę (2 krótkie pytania)
ze strony:

[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

Pozdrawiam,

--
Robert

Odpowiedz

Skocz do forum

Podobne wątki na Forum Kierowców
Wątek Forum
Ankieta do pracy magisterskiej prosze o pomoc:) - Witam zmotoryzowanych kolegów. Zwracam sie do Was z ogromna prosba o wypełnienie ankiety na temat stacji benzynowych szczególnie BP. Bardzo pomoze... Forum samochodowe
Ankieta dotyczaca problemow komunikacyjnych Warszawy - Za p.r.w.: Wydział Inżynierii Środowiska Politechniki Warszawskiej za pośrednictwem SISKOM rozpoczyna badanie ankietowe dotyczące problemów... Forum samochodowe
=ANKIETA= Czy gwarancja na samochód działa? - Czy coś takiego jak naprawa usterki w okresie gwarancji funkcjonuje w praktyce. Chodzi mi o to, żeby serwis ASO bez bez mrugnięcia okiem, kłótni,... Forum samochodowe
Ankieta w 2 minuty - francuskie auta - Witam serdecznie :), jestem studentką i bardzo chciałabym poprosic o wypelnienie krótkiej i anonimowej ankiety, ktora jest mi niezbedna do... Forum samochodowe
ankieta - witam poszukuje pomocnych osob przy krotkiej ankiecie na temat ubezpieczen motorow.bardzo prosze o pomoc przy takiejpogodzie trudno o spotkanie... Forum motocyklistów

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 06:50.

Statystyki forum
Wątków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.