Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

11-17-2011, 13:21
Karolio
Junior Member

Prezent dla fana motoryzacji

Witam, chcia³bym dowiedzieæ siê co s±dzicie o prezencie w postaci jazdy Ferrari lub jakim¶ innym szybkim autem? Chcia³abym zafundowaæ co¶ takiego swojemu ch³opakowi na 26 urodziny. Wydaje mi siê, ¿e forum motoryzacyjne to dobre miejsce na taki temat

11-23-2011, 08:51
maciekR
Junior Member

Co s±dzimy o takim pomy¶le? Hmm trzeba by siê zastanowiæ najpierw czy twój ch³opak lubi tematykê motoryzacyjn±, czy lubi szybkie auta lub czy lubi grzebaæ przy swoim samochodzie. Niektórzy pewnie woleli by dostaæ co¶ do swojego samochodu - mo¿e jakie¶ radyjko a inni tak± przeja¿d¿kê. W sieci masz kilka stron oferuj±cych w³a¶nie takie [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]. Szkoda, ¿e moja kobieta nie ma takich pomys³ów

12-09-2014, 10:28
KierDama
Junior Member

prezent dla ch³opaka

¦wietny pomys³! To chyba [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]! Mojemu te¿ kupiê [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]. Poje¼dzi sobie [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] na [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] Ja znalaz³am fajn± opcjê na [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]. Maj± ró¿ne [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] i [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] do wyboru. W sieci jest du¿o tego typu ofert. Powodzenia!

12-11-2014, 09:51
Sebastian
Junior Member

Wszystko zale¿y czego oczekuje i czym dok³adnie siê interesuje bo pojêcie motoryzacja to bardzo obszerny temat. Ze swojej strony mogê podpowiedzieæ ¿e w e-sklepie [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
maj± bardzo wiele ciekawych rzeczy je¿eli chodzi o zakres kosmetyki aut. Gdyby chcia³ co¶ z tego rodzaju to warto sprawdziæ.

12-16-2014, 10:12
klawoo
Junior Member

Przy takich cenach (które na ³eb na szyjê malej±) to najlepiej kilka kanistrów paliwa

12-16-2014, 11:19
Pieniek24
Junior Member

Przeja¿d¿ka sportowym autem to najlepszy prezent jaki ka¿dy fan motoryzacji mo¿e dostaæ, ale niestety jest to dosyæ drogie. No chyba, ¿e usi±dzie jako pasa¿er, co siê mija z celem...

12-30-2014, 09:58
rab
Junior Member

To bêdzie udany prezent je¶li Twój facet lubi samochody, a przede wszystkim ubóstwia Ferrari

12-30-2014, 10:16
Mikerski
Junior Member

Moim zdaniem kierowcy aktualnie najbardziej przydadz± siê rzeczy takie jak GPS lub Alkomat

12-30-2014, 19:51
Bass
Member

Ja kupuje alkomaty, albo kosmetyki samochodowe.

01-08-2015, 11:20
Sarna91
Junior Member

kosmetyki samochodowe to dobry pomys³ ale te¿ jakie¶ akcesoria te¿ mog± byæ fajnym prezentem

« | »

na Forum Kierowców
thread
Prezent od KHI dla Falco... - U¿ytkownik "de Fresz" <defresz@NOSPAMo2.pl> napisa³ w wiadomo¶ci grup dyskusyjnych:i9h1vp$s8r$1@inews.gazeta.pl... > (...) Albo do tego... Forum motocyklistów
[s] Naklejki dla ka¿dego FANA Motorsportu - Witam. Zachêcam do zakupu naklejek WRC, F1, oraz Janusz Kulig. Poni¿ej zamieszczam linki do aukcji allegro. Cena najni¿sza w sieci. Naklejki... Forum samochodowe
prezent - Czego to ludzie nie wymysla http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,95190,7192901,Ukradli_sygnalizator__bo_nie_mieli_pomyslu_na_prezent.html ... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks