Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

09-14-2014, 10:33
Robert250
Junior Member

Post Zna kto¶ ten serwis?

Witam

Mam k³opot z wtryskiem i przyjaciele polecili mi www.wtryskiwacz.com. Macie z nimi jakie¶ do¶wiadczenia? Znacie ceny lub terminy realizacji??

Pozdrawiam
Robert

09-16-2014, 20:05
dawidek6
Junior Member

wtryski common rail

Bosch Service w Stalowej woli to jeden z lepszych serwisów wtrysków i pomp w Polsce. Robia tylko na oryginalnych czê¶ciach dlatego wtryski zawsze chodz± dobrze i bezawaryjnie. Mi te¿ ten serwis poleci³ mój mechanik i jestem bardzo zadowolony. Mam mondziaka 2,0 tdci wtryski delphi. Robi± te¿ turbiny [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

09-18-2014, 15:47
sempathy
Junior Member

:
Bosch Service w Stalowej woli to jeden z lepszych serwisów wtrysków i pomp w Polsce. Robia tylko na oryginalnych czê¶ciach dlatego wtryski zawsze chodz± dobrze i bezawaryjnie. Mi te¿ ten serwis poleci³ mój mechanik i jestem bardzo zadowolony. Mam mondziaka 2,0 tdci wtryski delphi. Robi± te¿ turbiny [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

Nienawidzê takiej reklamy, pseudo reklamy. Nie polecam tego serwisu, wcale nic nie regeneruj±, tylko udaj±, ¿e co¶ robi± a tak naprawdê tylko bardziej nam psuj± sprzêt i wmawiaj±, ¿e taki ju¿ by³.

09-23-2014, 09:16
servicemile
Junior Member

Ten serwis [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] jest najkorzystniejszy, ale serwisuj± tylko okre¶lone marki z wy¿szej pó³ki.

10-06-2014, 11:12
dawid.grygny@o2.pl
Junior Member

Nic nie s³ysza³em o tym serwisie, tak samo jak o tych co linkowali koledzy wy¿ej. Sempathy nie ma co siê dziwiæ, to nie jest pseudo rekalma, tylko reklama.

10-13-2014, 09:01
klimosz
Junior Member

Najlepiej popytaj swoich znajomych o jaki¶ sprawdzony warsztat w Twojej okolicy...

10-15-2014, 13:31
Gizela
Junior Member

Pierwszy raz widzê ten portal. Nie znam. Powiedz czy zdecydowa³e¶ siê skorzystaæ ju¿ z ich us³ug? Podziel siê swoj± opini±.

11-06-2014, 13:48
CSturboserwis.pl
Member

Akurat tego powy¿szego serwisu nie znam,ale gdyby¶ kiedy¶ chcia³ porady czy szuka³ dobrej firmy zajmuj±cej siê regeneracj± turbosprê¿arek,to zapraszam do nas,s³u¿ymy swoj± pomoc±

« | »

na Forum Kierowców
thread
serwis volvo śląsk - wygooglowałem, że mam do wyboru serwisy aso volvo na śląsku w Chorzowie http://www.dealer.volvocars.pl/autoboss/chorzow/ i Katowicach... Forum samochodowe
Serwis Siedlce - Witam, proszê o polecenie dobrego warsztatu (mo¿e jaki¶ specjalizuj±cy siê w samochodach Hyundai) w Siedlcach gdzie bêdê móg³ zrobiæ... Forum samochodowe
serwis toyoty vs serwis fiata (wro) - Narzekalem na serwis toyoty we wroclawiu. Ze trzeba pilnowac, ze z terminowoscia wiekszych prac lakierniczych/blacharskich jest lipa. Ze na... Forum samochodowe
serwis wawa - witam wiem ze tamet walkowany na forum, ale szukam serwisu w warszawie (najlepiej okolice pragi) - do zlikwidowania luzu na manetce (pokrecanie... Forum motocyklistów
Serwis KIA w £odzi - Witam. Planujê zakup KIA Ceed (u¿ywany/2007/na gwarancji) ale poczyta³em sobie trochê o autoryzowanych serwisach KIA i trochê zw±tpi³em. W... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks