Bosch Service w Stalowej woli to jeden z lepszych serwisów wtrysków i pomp w Polsce. Robia tylko na oryginalnych czê¶ciach dlatego wtryski zawsze chodz± dobrze i bezawaryjnie. Mi te¿ ten serwis poleci³ mój mechanik i jestem bardzo zadowolony. Mam mondziaka 2,0 tdci wtryski delphi. Robi± te¿ turbiny [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
Bosch Service w Stalowej woli to jeden z lepszych serwisów wtrysków i pomp w Polsce. Robia tylko na oryginalnych czê¶ciach dlatego wtryski zawsze chodz± dobrze i bezawaryjnie. Mi te¿ ten serwis poleci³ mój mechanik i jestem bardzo zadowolony. Mam mondziaka 2,0 tdci wtryski delphi. Robi± te¿ turbiny [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
Nienawidzê takiej reklamy, pseudo reklamy. Nie polecam tego serwisu, wcale nic nie regeneruj±, tylko udaj±, ¿e co¶ robi± a tak naprawdê tylko bardziej nam psuj± sprzêt i wmawiaj±, ¿e taki ju¿ by³.
Nic nie s³ysza³em o tym serwisie, tak samo jak o tych co linkowali koledzy wy¿ej. Sempathy nie ma co siê dziwiæ, to nie jest pseudo rekalma, tylko reklama.
Akurat tego powy¿szego serwisu nie znam,ale gdyby¶ kiedy¶ chcia³ porady czy szuka³ dobrej firmy zajmuj±cej siê regeneracj± turbosprê¿arek,to zapraszam do nas,s³u¿ymy swoj± pomoc±
CSturboserwis.pl
«
|
»
na Forum Kierowców
thread
serwis volvo śląsk - wygooglowałem, że mam do wyboru serwisy aso volvo na śląsku w Chorzowie
http://www.dealer.volvocars.pl/autoboss/chorzow/ i Katowicach...
Forum samochodowe
Serwis Siedlce - Witam,
proszê o polecenie dobrego warsztatu (mo¿e jaki¶ specjalizuj±cy siê w
samochodach Hyundai) w Siedlcach gdzie bêdê móg³ zrobiæ...
Forum samochodowe
serwis toyoty vs serwis fiata (wro) - Narzekalem na serwis toyoty we wroclawiu. Ze trzeba pilnowac, ze z
terminowoscia wiekszych prac lakierniczych/blacharskich jest lipa. Ze na...
Forum samochodowe
serwis wawa - witam
wiem ze tamet walkowany na forum, ale szukam serwisu w warszawie
(najlepiej okolice pragi) - do zlikwidowania luzu na manetce
(pokrecanie...
Forum motocyklistów
Serwis KIA w £odzi - Witam.
Planujê zakup KIA Ceed (u¿ywany/2007/na gwarancji) ale poczyta³em sobie
trochê o autoryzowanych serwisach KIA i trochê zw±tpi³em.
W...