Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

09-10-2014, 10:31
Aldon
Junior Member

Skup samochodów Katowice i okolice?

Witam.
Je¶li mo¿na podpowiedzcie gdzie na ¦l±sku,najlepiej okolice Katowic znajdê skup samochodów który bêdzie proponowa³ uczciwe pieni±dze?

09-10-2014, 14:53
FranciszekHanna
Junior Member

uczciwe na ¦l±sku? no chyba zwariowa³e¶

09-27-2014, 22:13
krzychu91
Junior Member

Aldon, co prawda to nie jest skup ze ¶l±ska. ale generalnie to nie powinno byæ wiêkszych problemem, bo choæ skupia siê na mazowiecczy¼nie to jest tez ogolnopolski. mam tutaj na mysli http://otoskup.pl/ i polecam goraca, ale tez nie wiem co tak naprawde chcesz sprzedawac. zdecyduj sam, na pewno ogromnym plusem jest to, ze nie placisz za ich dojazd, ani za wycene. no ale tak jak mowie, tylko podpowiadam, a Ty zdecyduj sam czy warto :)

10-02-2014, 13:38
e-Autoparts.pl
Member

Jestem zdania,¿e ¿aden skup nie zaproponuje Ci na tyle uczciwej i dobrej ceny aby¶ by³ zadowolony ze sprzeda¿y,czy nie lepiej zrobisz wystawiaj±c prywatne og³oszenie? Mo¿e poczekasz nieco d³u¿ej na nabywcê,ale bêdzie to bardziej op³acalne.

10-06-2014, 11:15
dawid.grygny@o2.pl
Junior Member

Ka¿dy chce wynegocjowaæ dla siebie jak najwiêcej, staraj siê targowaæ jak najwiêcej.

10-13-2014, 06:20
Jaco
Junior Member

Wpisz sobie w Google: skup samochodów Katowice i wy¶lij do wszystkich z pierwszej strony wyników jaki samochód chcesz sprzedaæ i czekaj na odpowied¼.

10-21-2014, 18:52
pawel74
Member

Popieram osoby wy¿ej. Lepiej samemu wystawiæ i czekaæ ni¿ daæ siê oszukaæ przez tych wszystkich pseudo znawców i sprzedawców. Poszukaj na gumtree lub na olx.pl Na pewno znajdziesz jakie¶ skupy je¶li ju¿ bardzo chcesz.

11-06-2014, 14:08
CSturboserwis.pl
Member

Sprzedaj wystawiaj±c na aukcji i tym sposobem zarobisz wiêcej na samochodzie ni¿ oddaj±c go od tak sobie na szybko. Z do¶wiadczenia wiem,¿e nie jest to dobrym rozwi±zaniem.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Skup aut... - On Fri, 20 Jan 2012 21:47:44 +0100, "Kris_Poland" <nictuniema@wp.pl> wrote: >nie za bardzo ³apie >nie mo¿esz sprzedaæ auta tanio bo US i tak... Forum samochodowe
Lakiernik Jaworzno/Sosnowiec/Mysłowice/Katowice/Chrzanów/Trzebinia/okolice - Witam Poszukuje lakiernika z okolic Jaworzna może być kilka km stąd. Do naprawy błotnika uszkodzonego w ten sposób: ... Forum samochodowe
Pro¶ba o pomoc - trasa Katowice - S³owacki Raj (okolice Spi¹ský hrad) - Cze¶æ wszystkim, w poniedzia³ek wybieram siê na urlop :] Mo¿e byliby¶cie w stanie mniej wiêcej poleciæ jak±¶ fajn±, widokow± trasê ?... Forum samochodowe
Poszukujê osoby, która je¼dzi Katowice-Siedlce(warszawa) lub okolice. - Witam Potrzebujê co¶ przewie¼æ z Katowic do Siedlec. Lub chocia¿ w okolice Siedlec - mo¿e byæ Warszawa. Nie za darmo, nie za browara,... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks