Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

03-24-2011, 20:14
quzone
Junior Member

jakie auto do 10tys EURO

Witam.
Chcê przeznaczyc do 9.500tys Euro na auto ma byc w miare du¿e wygodne i zeby mnie nie zjad³o finansowo. Dotychczas jezdze Audi A6 avant z 2000r. i gabarytowo auto mi odpowiada a tak¿e wygod±. Dlatego ma³o sie skupiam na innych ni¿ niemieckie samochody do codziennej jazdy a takiego teraz potrzebuje. Raczej ¿adnego godnego suva za to nie kupie wiec skupiam sie na podobnej klasie która jezdzi³em dotychczas.

Na g³ównej tapecie jest Mercedes klasy E (2004-2005) w dieslu silniki miedzy 2.2-3.2 mnie interesuja najlepiej na pe³nym wyposa¿eniu ( co wiem w tej cenie bedzie ciê¿ko znale¼æ) ale jak jest z jego eksploatacja na co zwracaæ uwage ??

Druga w kolejce jest BMW serii 5 z podobnych lat równiez diesel 3.0

O Audii szczegolnie nie mysle poniewaz mam nieciekawe do¶wiadczenia ale wiadomo co sztuka to indywidualnie lecz nie wykluczam zupelnie

CO jeszcze moge dodac... sporo jezdze i chce miec pewne auto , ktore nie zacznie sie rozlatywac po roku urzydkowania

z góry dziekuje za odpowiedzi i pomysly na inne modele[/

« | »

na Forum Kierowców
thread
ma³y bus/van z dwoma rzedami siedzen i odliczeniem vat do 10tys - O->Dnia 2011-03-01 02:41:33 niejaki PanAdol napisa³: > U¿ytkownik "PanAdol" <panadol@Poczta.neostrada.pl> napisa³ w wiadomo¶ci >... Forum samochodowe
jakie auto dla ¿ony ... - moja ¿ona chce mieæ w³asne auto wymagania 1. u¿ywane 2. ma³y rozmiar, tak aby zmie¶ciæ siê do gara¿u i nie zahaczaæ o s³upy na... Forum samochodowe
jakie auto - Witam Mam potrzebê kupiæ auto - a poniewa¿ na autach nie znam siê nic, to was pytam. Jaki model mam wybraæ? potrzebujê auta które: -... Forum samochodowe
jakie auto do 10k - Witam Noszê sie z zamiarem zakupu samochodu do 10 tys z³. Poniewa¿ ma to byæ moje pierwsze auto chcia³bym zapytaæ obeznanych w temacie. Auto... Forum samochodowe
Jakie auto do 10k - Szukam drugiego autka, ma byc dla zony. Zalozenia cena do 10k, wielkosc - podobny do astry (classic lub II), ABS, wspomaganie, klima, benzyna okolo... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks