Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

12-28-2013, 17:11
sabo34
Junior Member

Nowy - bo koniec roku 2013 siê zbli¿a

Chcia³bym wszystkim ¿yczyæ, aby w nadchodz±cym 2014 roku- wszystko siê WAM uda³o. Uda³o: zarówno w ¿yciu osobistym, jak i zawodowym. Kto ma zdaæ prawo jazdy w roku 2014- niech szko³ê jazdy wybierze odpowiedni±. ¦lê wszystkim pozdrowienia.

01-08-2014, 13:16
Hq-Aero-Dynamic_pl
Senior Member

Dziêkuje za ¿yczenia i od siebie takze dok³adam noworoczn± cegie³kê ¿ycz±c du¿o zdrowia i bezawaryjno¶ci w naszych samochodach To dla wielu bardzo wa¿na kwestia,oby siê spe³ni³a.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Nowy egzamin na prawo jazdy od 2013 r. a nie od 2012 r. - Nowy egzamin na prawo jazdy od 2013 r. Oznacza to, ¿e zasady zdawania egzaminów na prawo jazdy zmieni± siê nie w lutym 2012 r., lecz w styczniu... Forum samochodowe
Pi±tek siê zbli¿a - rosyjscy mechanicy i poduszka - U¿ytkownik "J.F." <jfox_xnospamx@poczta.onet.pl> napisa³ w wiadomo¶ci news:a9nd7652rg78udi799vr9jdfa4tj728gfu@4ax.com... > > Np w opone i do... Forum samochodowe
benzynowy VAN z kratka do konca roku nowy lub uzywany - poradzcie - Jak w temacie - szukam takiego autka. Mam jeszcze kilka krytriow: moc >140KM, mo¿liwosc zalozenia lub zalozony gaz, pojazd jaknajwiekszy. W... Forum samochodowe
Jak wyczuæ w deszczu zbli¿aj±c± siê granicê przyczepno¶ci na zakrêcie? - Próbujê æwiczyæ jazdê w deszczu. Strasznie ciê¿ko mi to idzie. Mam k³opot psychologiczny w zaufaniu oponom na mokrym. Bojê siê, ¿e w... Forum motocyklistów
¯ó³ty nalot z siarki na akumulatorze samochodowym... Czy to oznacza ¿e zbli¿a siê jego koniec? - Witam wszystkich! Ostatnio po otwarciu maski zauwa¿y³em, ¿e akumulator pokryty jest lekk± warstw± ¿ó³tawego nalotu. Nalot jest w zasadzie na... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks