Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

01-23-2015, 11:41
szkoda24
Junior Member

Kolizja, zani¿ona dop³ata , samochód zastêpczy ? Pomogê

Witam,
Je¿eli macie problemy z zani¿onymi kosztorysami z OC czê¶ciowych, ca³kowitych lub AC mo¿na zwróciæ siê do mnie o przeliczenie kosztorysu i okre¶lenie kwoty zani¿enia.
Nie ukrywam i¿ przedmiotem mojej pracy jest wykup prawa do szkody na zasadzie cesji prawa do szkody, p³acê klientom ok. 70% tego co jestem w stanie uzyskaæ, ale pomogê/udzielê ka¿demu informacji bezp³atnie.

Polityka TU jest taka i¿ niestety 100% kosztorysów jest zani¿anych, a TU w momencie odwo³ania prosi klienta o przes³anie faktur ¼ród³owych co jest bezpodstawne, niestety czêsto bez sprawy s±dowej nic nie jeste¶my w stanie zrobiæ.

Tak wiêc w razie pytañ, mo¿na pisaæ w temacie lub priv.
Pozdrawiam

01-30-2015, 13:24
e-Autoparts.pl
Member

Dobrze ze jest kto¶ taki na forum,bêdziemy mieæ ten namiar na uwadze w przypadku problemów z TU czy niejasnymi sytuacjami. Teraz ju¿ wiemy do kogo nale¿y siê kierowaæ

02-03-2015, 15:28
szkoda24
Junior Member

W razie pytañ jestem do dyspozycji, walka z TU nigdy nie jest ³atwa, a my specjalizujemy siê w tym od paru lat.

02-04-2015, 12:38
domini
Junior Member

:
W razie pytañ jestem do dyspozycji, walka z TU nigdy nie jest ³atwa, a my specjalizujemy siê w tym od paru lat.
Ostatnio widzia³am program w telewizji o takiej tematyce. Wiedzia³am, ¿e ubezpieczyciele nie s± ¶wiêci, ale to co zobaczy³am mnie przerazi³o.

« | »

na Forum Kierowców
thread
samochód zastêpczy z OC sprawcy a Liberty Direct - W dniu 2012-02-07 18:43, Arbiter pisze: > U¿ytkownik "Lukasz"<wpiszmojeimie@bojczuk.net.pl> napisa³ w wiadomo¶ci >... Forum samochodowe
szkoda oc a pojazd zastêpczy - > ...nalezalo zamowic taksowke i dojechac za 10 zl, > wynajmowanie pojazdu za 250zl jest nieuzasadnione. Wychodz±c z tak dziwnego za³o¿enia to... Forum samochodowe
Naprawa a samochod zastepczy - Witam Szanownych Grupowiczow. Mam nastepujacy problem. Mianowicie w samochodzie firmowym peugeot Boxer wykryto pod koniec gwarancji wady zawiasow... Forum samochodowe
Ubezpieczenie ADAC - fajna sprawa - pomoge :) - Witam Jezeli interesuje kogoœ ubezpiecznie ADAC - mogê pomóc Bezdyskusyjnie najlepsze Assistance - jak siê czêsto pomyka na zachód - bez... Forum samochodowe
Zani¿ona cena na umowie KS - po co? - teel wrote: > No ale dobra, skoro tak. to w takim razie ja wychodzê na frajera, bo > p³ac±c teraz oficjalnie (na umowie) 4 tys z³ i... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks