Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

02-23-2009, 08:41
joasia169
Go¶æ

Re: Link4 - nigdy w zyciu

galisnapisal

>> Ale najbardziej wku...wia mnie to, ze w takiej sytuacji, gdybym
>> mial jakikolwiek wypadek tym samochodem, przy probie wyplacenia pieniedzy
>> z OC pewnie uslyszalbym: przeciez pieniadze nie wplynely, czyli OC nie
>> dziala !

> czy aby napewno nie dzia³a?? pytam bo nie wiem

> pozdro
> galis

mam nadzieje,ze jakos dziala...bo wlasnie mialam st³uczke z klientem
link4,jego wina,nie robil problemow,mam nadzieje,ze bezproblemowo tez
uzyskam zwrot kosztow remontu od ubezpieczyciela...okaze sie w
najblizszych dniach,jak na razie biegam i zalatwiam formalnosci,fotki
szkody mailem,ksero dokumentow faxem,orginaly poczta,itd itd itd,bo ciezko
im do cholery wys³ac rzeczoznawce,ale z drugiej strony,moze lepiej,
poprzednio mialam watpliwa przyjemnosc czekania na takiego rzeczoznawce 6
tygodni z innej instytucji:Warta tez przykladem nie swieca,autobus ktory
calkowicie skasowal mi poprzednie auto mial oc w tej firmie,horror z nimi
przeszlam,a jak bedzie w linku???uzbrajam sie w cierpliwosc...pozdr

--
Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
najpiêkniejszy uk³ad wydechowy 4w1 jaki w zyciu widzia³em - Oraz inne cuda za pieni±dze, które w ¿adnym portfelu siê nie mieszcz±, czyli japoñska firma tuningowa Bulldock Motorcycles i jej... Forum motocyklistów
Re: Link4 - nigdy w zyciu - donianapisal > U¿ytkownik "Arni" <arni.WYWAL@motocykle.org> napisa³ w wiadomo¶ci >> to sie zaklada sprawe sprawcy a on niech sie buja ze... Forum motocyklistów
Re: Link4 - nigdy w zyciu - Pastor Jonesnapisal > U¿ytkownik "donia" <dto1111@onet.pl> napisa³ w wiadomo¶ci > news:f4ts79$q06$1@nemesis.news.tpi.pl... >> A trzy: ja... Forum motocyklistów
Re: Link4 - nigdy w zyciu - joasia169 pisze: > tak,tak,jeden telefon...ktory po 100 pytaniach kosztowal mnie 12 > z³,zg³asza³am szkode,wjecha³ we mnie go¶æ ubezpieczony... Forum motocyklistów
Re: Link4 - nigdy w zyciu - marcinunapisal > U¿ytkownik " Madziar" <zychm1@gazeta.SKASUJ-TO.pl> napisa³ w wiadomo¶ci > news:f4tora$atb$1@inews.gazeta.pl... >> Wiem, ze... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks