Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

02-10-2009, 21:47
Sqeeb
Go¶æ

Dochodzenie odszkodowania z ub. OC/NWW.

Witam.
Z wracam siê do was grupowicze z pro¶b± o udzielenie informacji w kwestii dochodzenia odszkodowañ od towarzystwa ubezpieczeniowego. Sam jestemzielony w temacie, a z tego co siê domy¶lam to jakie¶ pieni±dze 'nale¿± mi siê'. By³em pasa¿erem samochodu w wypadku, le¿a³em ponad tydzieñ w szpitalu. No i teraz nie bardzo wiem co mam robiæ a do domu przychodz± listy i przedstawiciele 'sêpów', tzn. mediatorów reklamuj±cych siê, ¿e je¿eli oni mi pomog± to dostanê 10 razy tyleni¿ gdybym sam siê stara³ o odszkodowanie.

Mógliby¶cie mi podpowiedzieæ co dalej mam z tym fantem robiæ?

Wiem, ¿e to nie ta grupa bo wypadek samochodem a motocykla jak na z³o¶æ w okolicy nawet nie by³o. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko tyle ¿e mam kat. A i ¿e na pl.misc.samochody ju¿ pisa³em a zale¿y mibardzo na odzewie.

Z góry dziêkujê.

--
Pozdrawiam,
Sqeeb

02-10-2009, 23:32
marider
Go¶æ

Re: Dochodzenie odszkodowania z ub. OC/NWW.

Sqeeb pisze:
> Mógliby¶cie mi podpowiedzieæ co dalej mam z tym fantem robiæ?

Skontaktuj sie z Krzyskiem, czlowiek sprawdzony, skuteczny i w dodatku
motocyklista [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

Pzdr
--
marider
Wsciekla R1 + dodatki = sprzedam
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
1.4HDi - dochodzenie do temp roboczej? - Tak z ciekawosci. Bo jakos wczesniej nie mialem okazji poruszac sie tak nowoczesnymi samochodami ;P Jak dlugo taki silnik 1.4HDi powinien... Forum samochodowe
Wyp³ata odszkodowania - Witam Mia³em kolizjê drogow± (nie z mojej winy) i auto moje wycenili na 6100z³ a warto¶c naprawy po stawkach serwisowych ocenili na 6000z³.... Forum samochodowe
Odszkodowania - artykul. - Witajcie! Moja znajoma pisze artykul do gazety odnosnie problemow w uzyskaniu odszkodowania. Szuka kontaktow do ludzi ktorzy mieli dziwne... Forum motocyklistów
Uszkodzenie samochodu przez sopel a dochodzenie odszkodowania od zarz±dcy drogi - Hej, Niestety ledwie 3 h mia³em nieprzyjemn± sytuacjê - spad³ mi prosto na przedni± szybê spory sopel, zwisaj±cy z estakady na Trasie AK... Forum samochodowe
Dochodzenie odszkodowania z ub. OC/NNW. - Witam. Z wracam siê do was grupowicze z pro¶b± o udzielenie informacji w kwestii dochodzenia odszkodowañ od towarzystwa ubezpieczeniowego. Sam... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks