Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

01-14-2009, 21:28
Koczis
Go¶æ

Re: data wa¿no¶ci prawa jazdy

> Witam !!
> Zauwa¿y³em niedawno w moim prawku, ¿e koñczy mi siê termin wa¿no¶ci
> na A i B w 2010 roku. Co to oznacza? Wymianê prawka na nowe czy mo¿e
> co¶
> innego? Pozdrawiam
>

Znalazlem takie cos, fajnie opisane co i jak:

[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

Pozdr
Koczis
R1

--
Wys³ano z serwisu OnetNiusy: [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

04-02-2009, 21:26
marekd83
Junior Member

Wutam.... Mam pytanie.... Na prawku w punkcie 4b i w punkcie 11 mam termin wa¿no¶ci 30.04.2009r Czy kto¶ mi mo¿e powiedziec o co chodzi???? Czy bêdê musia³ zdawac prawko jeszcze raz????

« | »

na Forum Kierowców
thread
ktore tu ubezpiecza bez prawa jazdy - mam pytanko, ktore towarzystwa ubezpieczeniowe ubezpiecz± samochod, ktorego wlasciciel nie ma prawa jazdy ... przejzalem pare ofert i wszedzie jak... Forum samochodowe
kat. prawa jazdy - Witam, Po lekturze przepisow wyczytalem iz wystarczy posiadac prawo jazdy kat. A,B,C+E,D i generalnie ma sie wszystkie kategorie od gory do dolu... Forum samochodowe
Wymiana prawa jazdy... - 3 lata temu dosta³em prawko na 3 lata i w³a¶nie mi siê koñczy, ale no jak bum cyk nie pamiêtam czemu akurat na 3 lata? Prawdopodobnie... Forum samochodowe
Re: data wa¿no¶ci prawa jazdy - > Witam !! > Zauwa¿y³em niedawno w moim prawku, ¿e koñczy mi siê termin wa¿no¶ci > na A i B w 2010 roku. Co to oznacza? Wymianê prawka na... Forum motocyklistów
Re: data wa¿no¶ci prawa jazdy - gonziknapisal > On Sep 18, 9:55 am, damazy.kowal...@wp.pl wrote: >> w 4b i w 11 mam t± sam± datê czyli 2010rok.- Hide quoted text - >> >... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks