Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

12-31-2008, 12:41
Abece
Go¶æ

Prawo jazdy na motorower?

Witam

Jakiś czas temu dowiedziałem się, że ma wejść w życie ustawa w której do
prowadzenia skutera potrzebny będzie już dokument, bodajże "AM". Czy ktoś
ma jakieś pojęcie, czy ta ustawa wchodzi w życie już jutro? (od 1
stycznia 2009?), czy też rozporządzenia jeszcze nie było lub bedzie
wydane później czy jak?
Szukałem na stronach Min. Infrastruktury i MSWiA, ale jakoś bez
szczególnego powodzenia...

Z góry dzięki za pomoc

« | »

na Forum Kierowców
thread
Prawo jazdy - Witam, Chcia³em sie pochwaliæ ¿e zda³em prawko na A w MORD Kraków. Egzaminator okaza³ siê strasznym s³u¿bist± i z 6 zda³o tylko 3 :(.... Forum motocyklistów
motorower skuter > 50ccm a prawo jazdy A :) - Witam Takie pytanie mi sie nasunelo... Otoz jak wiadomo na dowod/karte motorowerowa/od 13 lat mozna prowadzic jednoslad o pojemnosci do 50ccm i... Forum motocyklistów
prawo jazdy - http://poboczem.pl/news/prawko-metoda-maltanska,1351724 Forum samochodowe
prawo jazdy C - ile i jak dlugo? - Jako ze nie ma mnie w Polsce od pewnego czasu mam pytanie ile teraz orientacyjnie kosztuje kurs na "C" . Jakie oplaty egzaminacyjne itp. Oraz ile... Forum samochodowe
prawo jazdy kat C - Witam, Czy prawo jazdy kat C tak samo jak B A sa wydawane bezterminowo? Pozdr Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks