Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

12-09-2008, 19:15
N1
Go¶æ

Re: Ch³opaki prezent, trol na tacy

Marecki pisze:
> Arni pisze:
>> Marecki pisze:
>>> PAmiêtacie trola co Was nachodzi³? Ja go sledze od dawna i
>>> namierzy³em kilka postów gdzie zapomnia³ skorzystaæ z anonimowego
>>> serwera. Go¶c jest na 90% z Lublina i pisze czasami z nicka B³a¿ej
>>> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

>>
>> juz wczesniej zostawi³ slady po sobie, mam ma³± kolekcje
>>

>
> jeszcze taka pere³ka z ip jak na d³oni:
>
> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
>

no to moze zrobic mu kuku ?

« | »

na Forum Kierowców
thread
Vectra a 1.6 benzyna-ch³opaki pilne - Witam, s³uchajcie pad³ mi aku¶ w vectra a 1.6 motor benzyna, jaki aku¶ mam kupiæ ile ampero dodzin, bo na starym nic nie pisze, i do innych... Forum samochodowe
prezent - Czego to ludzie nie wymysla http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,95190,7192901,Ukradli_sygnalizator__bo_nie_mieli_pomyslu_na_prezent.html ... Forum samochodowe
Re: Ch³opaki prezent, trol na tacy - Dnia piÄ™knego Tue, 09 Dec 2008 19:51:32 +0100, osobnik zwany Marecki wystukaÅ‚: a kogo obchodzÄ… trolle z apd i apz? Forum motocyklistów
Re: Ch³opaki prezent, trol na tacy - U¿ytkownik "Marecki" <dylizans@SPwAMp.pl> napisa³ w wiadomo¶ci news:Y6z%k.22271$no6.10129@newsfe04.iad... > PAmiêtacie trola co Was nachodzi³?... Forum motocyklistów
ch³opaki.. jest okazja :) - http://www.najauto.pl/ogloszenie/223905/ Drobnostka .. musze sie chyba tylko pospieszyæ aby nikt mi go nie zdmuchna³ przed czasem. Uzywany,... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks