Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

12-04-2008, 19:49
most_zwodzony12@o2.pl
Go¶æ

Czujnik temperatury zewnetrznej FJR

Mam problem z czuinikem temperatury otoczenia w FJR ktory zawisl na
minus 9 st. Problem w tym ze niewiem gdzie takowy czuknij w fjr sie
znajduje. Domyslam sie jedynie ze moze byc to gdziesz z przodu moto.
Moze mial ktos podobne doswiadczenia z fjr .

Z gory dzieki

Pozdrawiam
Slawek
Rswarrior + FJR '08

12-05-2008, 10:36
dawidos
Go¶æ

Re: Czujnik temperatury zewnetrznej FJR

Witam,
w 06' czujnik jest tutaj:
http://kaitsdad.smugmug.com/photos/116986686-L.jpg

¼ród³o: [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

--
dawidos
GS500
Jawa 250

« | »

na Forum Kierowców
thread
Czujnik temperatury w Focusie - Witam, Gdzie w Focusie (Mk2, 2006r, 1.6TDCI) znajduje się czujnik odpowiedzialny za włączanie wentylatora chłodnicy? (ten, co wg... Forum samochodowe
Astra II - gdzie czujnik wskaznika zewnetrznej temp? - Witam! przestalo pokazyywac mitemp zewnetrzna w astra II czy wiecie moze gdzie jestczujnik temp zewnetrznej? pozdraiwam a Forum samochodowe
Czujnik temperatury oleju (?) - Witam! Czy kto¶ jest mi w stanie powiedzieæ czy w silnikach wystêpuje co¶ takiego? Wiem, ¿e s± dwa czujniki temperatury p³ynu... Forum samochodowe
czujnik temperatury - Witam Golf 1,4 monowtrysk Jaki powinnien byæ czujnik temp: 357 919 501A ¿ó³ty czy 6U0 919 501B niebieski Szukam i nie mog znale¿ czym one... Forum samochodowe
Czujnik temperatury - Ten czujnik, z którego "zwrot" powoduje, ¿e wskazówka temperatury silnika na desce mi siê porusza, to gdzie w³a¶ciwie siê znajdujê? Pytam... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks