Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cześć, Co byście poradzili? Chcę kupić motocykl do 125 pojemności, ale nie chcę płacić więcej...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w południowo-wschodniej części...
  • odzież motocyklowa
    Witam. Znacie jakieś dobre sklepy z odzieżą i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest dużo...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Może ktoś mógłby...

Prev Poprzedni post   Następny post Next

10-22-2008, 11:08
mazdah
Gość

Domyślnie [spam] Sprzedam: Honda NTV 650

W zasadzie co tu gadać, wszystko w aukcji:

[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

--
Pozdro
M

Skocz do forum

Podobne wątki na Forum Kierowców
Wątek Forum
spam: sprzedam alufelgi Honda - Witam, Sorry za spam, ale mam na zbyciu alufelgi 15-stki od Hondy Accord. Moze ktos bedzie chcial kupic.... Forum samochodowe
[spam] honda vt 600 96r - sprzedam - motocykl po super liftingu, ma nowy lancuch, zebatki, olje, uczszczlniacze i klocki hamulcowe ainteresowanych zapraszam na priv JAcek Forum motocyklistów
Re: [SPAM][SPRZEDAM] HONDA CB 750 sf z 2003 - test ----------------- Użytkownik "MaLy" <dexst@poczta.wp.pl> napisał w wiadomości news:fm8i2o$ib2$1@news2.task.gda.pl... >... Forum motocyklistów
[Spam] Sprzedam Honda CBR 1000 F. - Witam, oddam swoj czolg tj Honda CBR 1000 F '91 stan prawie igla, cena 7500 zł do uzgodnienia kontakt 694 150 895 badz biuro_aerograf@o2.pl Forum motocyklistów
[Spam] Sprzedam Honda CBR 1000 F - ot tak wewnetrzna potrzeba zmiany, stan bdb, normalne slady uzytkowania, wizualnie i technicznie bdb, cena 7,5 do lekkiej negocjacji, tu fotka: ... Forum motocyklistów

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 21:34.

Statystyki forum
Wątków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.