Forum Kierowcw > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistw >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

10-19-2008, 21:03
robsz
Go

Pytanie tech

Witajcie

Idzie produkcja kolejnej traji i musze poszukaæ napêdu prêdko¶ciomierza na
o¶kê 25 mm. Mysla³em ze cebra f2 ma 25 ale mylilem sie - 20 mm

Czy kto¶ z Was wie jakie moto ma o¶kê przedniego ko³a 25 mm ?

Pozdr Rob

10-19-2008, 21:18
! GRAF ! ÓTTÓ ! VÓN ! KÓPEN ! ÓÓÓ !
Go

Re: Pytanie tech

robsz pisze:
> Witajcie
>
> Idzie produkcja kolejnej traji i musze poszukaæ napêdu prêdko¶ciomierza na
> o¶kê 25 mm. Mysla³em ze cebra f2 ma 25 ale mylilem sie - 20 mm
>
> Czy kto¶ z Was wie jakie moto ma o¶kê przedniego ko³a 25 mm ?
>
> Pozdr Rob
>
>

ale jak Ty sobie to wyobra¿asz??

10-20-2008, 15:42
robsz
Go

Re: Pytanie tech

> ale jak Ty sobie to wyobra¿asz??

Po prostu zrobie tak jak w poprzednije traji zaadaptuje slimak z moto na
ko³o od HD - tylko ze tu mam oske 25 mm - ko³o tylne od HD

pozdr rob

« | »

na Forum Kierowców
thread
[TECH] Pytanie dotycz±ce Bandita 600N 99' ciê¿ko odpala i przerywa. - Witam wszystkich. Zg³aszam sie do zacnego gremium z pro¶b± o pomoc:) Otó¿ bandziorek mojego przyjaciela stoi u mnie i ma problemy:... Forum motocyklistów
Re: [TECH] Wymiana ³añcucha i zêbatek w BMW F650 '95 -Pytanie - Odinapisal >> luz powinienie¶ zmierzyæ gdy motocykl stoi na ko³ach i obci±¿ony jest >> przynajmniej kierowc± >> a te 25mm luzu zostan±... Forum motocyklistów
[tech] smary - Witam jakiego smaru używać do: 1. Łożysk główki ramy (bo w oryginale byÅ‚ taki biaÅ‚y ale nie wiem co to) 2. Osi w kole (... Forum motocyklistów
[TECH] cbr 600 rr pc 40 - pytanie o d³awienie - Witek. Stoi sobie Wegielek u ¯wirka, d³ubanie idzie na ca³ego i nagle niespodzianka - w dolotach widac kryzy, takie na pó³ ¶rednicy. Manuala... Forum motocyklistów
TECH - KTM 250 Exc 2T jaki t³ok - Witam, Mam pytanie do doswiadczonych offroadowców, Wam do wymiany t³ok w KTM z 2004r. czy ktos mo¿e mi posiedziec czym sie ró¿ni± t³oki... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks