Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

10-16-2008, 03:42
misiol1
Go¶æ

Re: Kawasaki VN 1500 - POMOCY - jak rozpoznaæ rok produkcji

Witam,

ja w³a¶nie wyszuka³em Podobne kawasaaki tyle ze ma przebieg 80 tys. km. -
ale za to cene przyzwoit±.

Jak wam siê sprawuj± te motocykle powy¿ej takiego przeebiegu? Jakie¶
typowe usterki ?

pzdr

Misiol

--
Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
Jak rozpoznaæ olej w silniku? - Najbardziej prawdopodobne, ¿e to olej pó³syntetyczny. Zazywczaj: syntetyki 0W i 5W pó³syntetyki 10W mineralne 15W Forum samochodowe
Jak rozpoznać czy dany pas ruchu to jeden czy dwa obok siebie? - Jak w temacie. Macie na to jakiś sposób, szklaną kulę, zgadujecie czy też patrzycie na znaki? Kilka tematów niżej... Forum samochodowe
[foto] Jak rozpoznaæ czy w fotoradar jest uzbrojony? - Co s±dzicie o tym pude³ku? Robi fotki czy straszy? http://arbiter.pl/zdjecie/16209.Czy.fotoradar.jest.uzbrojony i wiêcej... Forum samochodowe
Jak podczas jazdy próbnej rozpoznaæ czy dwumas siê koñczy? - Witajcie Jak w temacie, mam punto JTD podczas ruszania, czuæ lekkie wibracje, potem ju¿ ka¿da zmiana biegów idzie bez problemu bez wibracji. I... Forum samochodowe
[SPAM] Kawasaki Drifter 1500 2001 - mam do sprzedania - Czesc, Mam Driftera 1500 do sprzedana. Rok 2001 Jak jest ktos zainteresowany to prosze o kontakt - podesle fotki. Warto tez samemu obejrzec. ... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks