Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

10-13-2008, 10:08
ARW
Go¶æ

Re: zagubiona tablica rejestracyjna

PB pisze:
> Sun, 12 Oct 2008 16:26:05 +0200, na pl.rec.motocykle, Mustafa
> napisa³(a):
>
>> Nie wiem jakim cudem sie odkrêci³a, ale siê odkrêci³a....

> wymieñ papier i blache na nowe. Drozej, ale bezpieczniej. Jak dorobisz
> blache to w bazie Schengen i tak bedzie figurowaæ jako zagubiona. W
> razie wyjazdu za granice - bêdziesz mia³ weso³o...
>

Nie wiem jak teraz, ale kiedy¶ bardziej op³aca³o siê zg³osiæ kradzie¿
tablicy na policji ni¿ zgubienie. ZTCP z kwitkiem z policji o zg³oszeniu
kradzie¿y nowe tablice do samochodu kosztowa³y 50z³, ale to jakie¶ 5 lat
temu by³o.

--
Arek

« | »

na Forum Kierowców
thread
Skradziona tablica rejestracyjna !!! - Ukradli mi jedn± tablice rejestracyjn±. (Przynajmniej tak mi siê wydaje - raczej jej nie zgubi³em) Fakt ten zg³osi³em ju¿ na Policje. Co... Forum samochodowe
tekturowa tablica rejestracyjna - taki przypadek mam: amerykanskie auto, zwyk³a tablica sie nie zmiesci, czy zamontowanie jezdzenie z tak±/a pozniej sprzedaz z czyms takim: ... Forum samochodowe
Tablica rejestracyjna - Znalazl ktos, kiedys regulacje dotyczace sposobu przymocowania tablicy rejestracyjnej do motocykla? Nie wolno zaslaniac, zginac, zalepiac itp.... Forum motocyklistów
Re: zagubiona tablica rejestracyjna - > wymien papier i blache na nowe. Drozej, ale bezpieczniej. Jak > dorobisz blache to w bazie Schengen i tak bedzie figurowac jako > zagubiona. W... Forum motocyklistów
Uszkodzona tablica rejestracyjna - Jak wygl±da sytuacja gdy jedna z tablic rejestracyjnych samochodu uleg³a znacznemu uszkodzeniu? Dostanê nowe numery, czy mo¿e dorobi± tablicê?... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks