Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

09-08-2008, 21:01
Maciejk
Go¶æ

KLX 300 - czy plytki zaworow mozna wymienic bez demontazu walkow?

Witam. Czy plytki zaworow mozna wymienic bez demontazu walkow w KLX 300?

jas

« | »

na Forum Kierowców
thread
plytki zaworowe warszawie - Witam Gdzie od reki, najlepiej jutro ;) dostane plytki zaworowe 9,5 czyli 9,48 w asortymencie ponizej 2mm grubosci? Da sie takie cus? pozdro... Forum motocyklistów
szlifowanie plytki zaworowej - gdzie - Mam kilka plytek zaworowych. Prosze o informacje czy mozna je zeszlifowac na mniejsze. Gdzie mozna to wykonac ile to kosztuje? M. Forum motocyklistów
Czy mozna wymienic reduktor LPG na dowolny ? - Instalacje II gen. mam po poprzednim wlascicielu auta wiec sam jej nie wybieralem. Problem : na zimnym silniku na PB pracuje w miare OK natomiast... Forum samochodowe
NTG: koniec regulacji zaworow - nie ma cienszej plytki. - Witam, Przepraszam za NTG, ale samochodziarze nie chca pomoc :-( Silnik Mazda FS, benz, 2002r, 1991ccm, przejechanie 130kkm (raczej... Forum motocyklistów
Gdzie plytki zaworowe do silnika Mazda FS ? (2.0 Protege&MPV) - Witam ponownie po pol roku. Moja Mazda nadal ma wibracje, i zabralem sie za nia sam :-( Jako ze dostaje wibracji po ~30-60 sek pracy,... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks