Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

07-28-2008, 18:35
kazinskhy
Go¶æ

Re: Gara¿ - Poznañ - os.Piastowskie - wolne miejsca

Witam !! Jestem zainteresowany d³ugoterminowym wynajmem gara¿u , z tym ¿e
na samochód ! Proszê o informacje czy jest to mo¿liwe , je¶li tak to jaka
cena / miesi±c.

kontakt : [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

Pozdrawiam

Maciej

--
Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
gdzie og³osiæ, ¿e mam wolne miejsca nad morze? - By³ kiedy¶ jaki¶ serwis, gdzie mo¿na siê og³osiæ ¿e siê gdzie¶ jedzie i ma siê wolne miejsca... Kto¶ wie jaki to adres? Chyba ¿e kto¶... Forum samochodowe
Szukam gara¿u/miejsca w gara¿u[wawa ursus/w³ochy] - Witam, Chêtnie pod³±cze siê do jakiego¶ teamu wynajmuj±cego gara¿. Chodzi mi o taki gara¿ w którym jest pr±d, bo parkowaæ mam gdzie,... Forum motocyklistów
[LPG] Wolne obroty w Lagunie 99' 1.8 16V - Instalacjê LPG (wtrysk sekwencyjny) mam od sierpnia 2008 czyli ok. 5 miesiêcy. Zrobi³em na niej jakie¶ 4ty¶. Pojawi³ siê problem z wolnymi... Forum samochodowe
[SPAM] Szukam gara¿u lub miejsca w gara¿u - Szczecin - Witam. Poszukujê niedrogiego gara¿u lub miejsca w gara¿u na d³u¿szy czas, cel - parkowanie motoru. Okolice Warzymic i Przec³awia w... Forum motocyklistów
Re: wolne obroty i klima - "adam" <adabi_nospam@poczta.onet.pl> wrote in message news:g2k2gf$ohf$1@news.onet.pl... > Witam > Ostatnio stojac dosc dlugo w korku ok. 45 minut... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks