Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

07-22-2008, 11:09
do³o
Go¶æ

Re: Jaki alarm ?

Roman Niewiarowskinapisal

> Dnia 13.04.2007 Wieca <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ].pl> napisa³/a:

>> Tu bardzij chodzi mi o antynapad - w momencie gdy zdejmuj± ciê z motocykla -
>> mi³o jest zobaczyæ jak kole¶ siê wypierdala po od³±czeniu zap³onu w z³o¿eniu
>> na pobliskim zakrêcie. Byle nie by³a to broñ obosieczna...

> Tyle ze musisz miec zasieg na pobliskim zakrecie, znaczy albo se zrobic
> przez dziesem albo bedziesz musial do tego zakretu dobiec bo zasieg takiego
> patrola to kilka metrow (chinszyzna ma kilka razy wiekszy, ale co pol roku
> musialem rozkladac i lutowac ;> ).

>> Zastanawiam siê na ile ta chiñszczyzna jest niezawodna. No i jak ³atwo j±
>> zainstalowaæ do V-Stroma.

> Odciecia zaplonu na chinszczyznie nie robilem, jedyne co sie u mnie psulo to
> czujnik wstrzasow (hehe, czyjnik, kawalek blaszki).

>> Z bardziej markowych to podoba mi siê Patrol Line HPS448 - g³ównie ze
>> wzglêdu na bezdotykowe piloty : [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] Bojê
>> siê tylko zapytaæ o cenê.

> Przecie tam sklep jest, 625z³.

>> alarmu z radiopowiadomieniem kosztuje), czy kupiæ jaki¶ tani ale markowy,
>> rezygnuj±c z wiêkszo¶ci funkcji.

> A to juz musisz sobie sam wymyslic

> Pozdr
> newrom

Hej...
a my¶la³e¶ o alarmie STIG ?
Sprawd¼ na allegro oraz na stronie internetowej [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] i moze
wybierzesz co¶ dla siebie...

--
Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
Alarm elektroniczny - Kupujemy motorower i jeden z modeli, które s± brane pod uwagê (Zipp Neken) ma alarm elektroniczny z pilotem. Porad¼cie Grupowicze, czy taki... Forum motocyklistów
Jaki alarm do samochodu? - Witam grupowiczów, jaki alarm polecacie do Polo 6N? Czego potrzebuje: - pilot ze zmiennym kodem i atestem - sterowanie pneumatycznym zamkiem... Forum samochodowe
Alarm :( - Witam ! W samochodzie Daewoo Nubira z 2000r mam jaki¶ alarm samochodowy. Samochód kupi³em ponad pó³tora roku temu i ju¿ po zakupie alarm... Forum samochodowe
Jaki alarm - Witam jestem szczê¶liwym posiadaczem nowego auta - OPEL OMEGA 2,2 - 2002 r kombi ( 98500km ) - jaki dobry alarmdo tego zamontowaæ???? ... Forum samochodowe
Jaki alarm polecacie i gdzie tanio i dobrze za³o¿yæ - Witam. Mam Golfa III , niby alarm fabryczny jest ale co z nim to nie wiem bo zadzialal tylko dwa razy przez 3 lata kiedy zostawilem otwarta maske... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks