Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

07-11-2008, 08:59
Madziar
Go¶æ

dr125 - na co zwrocic uwage przy ogledzianch?

Witam!

Jak w temacie. Czy kto¶ ma mo¿e jakie¶ rady
tak na szybko. Trochê szuka³em w internecie,
ale jak na razie nie uda³o mi siê takich porad
dla kupuj±cych znale¼æ. Gdzie pos³uchaæ? Co opukaæ?
Dzisiaj mam ogl±daæ i dlatego pytam.

Pozdrawiam!

Madziar
gsx750f

--
Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
Montaz LPG - na co zwrocic uwage? - Jest sobie do zagazowania silnik 1.8 16v ze stajni Renault, wedle opini w sieci dobrze sie gazuje instalacjami IV gen, ja sie zdecydowalem na Stag... Forum samochodowe
Re: V40 - na co zwrocic uwage - Arek M wrote: > Poczytaj www.v40.pl pod k±tem historii zwi±zanych z tym silnikiem - mo¿e > Co przejdzie ;) To silnik ¿abojadów, wiec dzieje... Forum samochodowe
Re: Na co zwrocic uwage przy zakupie Suzi VX800 ? - sapernapisal > Witam mam pytanko do jezdzacych aktualnie badz kiedys na Suzuki VX800. > Na co zwrocic uwage przy zakupie ? Gdzie przyslowiowo... Forum motocyklistów
Chrysler Voyager 2001 rok 2,5D- na co zwrocic uwage przy kupnie - Proszê o wskazówki: - rdzewije, jezeli tak to gdzie ? - jak wyczuc czy sprzêg³o i skrzynia (manual) sa ok - elektryczne bajerki padaj± ? -... Forum samochodowe
Honda NTV 650 Revere - na co szczegolnie zwrocic uwagê przy ogledzinach? - Witam, na co zwrocic uwage przy zakupie uzywanej NTV-ki rocznik 1993? Link do ogloszenia tutaj: http://skocz.pl/rever Oprocz standardowych... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks