Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    CzeœÌ, Co byœcie poradzili? Chcê kupiÌ motocykl do 125 pojemnoœci, ale nie chcê p³aciÌ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w poÂłudniowo-wschodniej czĂŞÂści...
  • odzieÂż motocyklowa
    Witam. Znacie jakieœ dobre sklepy z odzie¿¹ i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisĂłwki po polsku Yamaha Drag Star 650.MoÂże ktoÂś mĂłgÂłby...

07-01-2008, 10:37
de Fresz
Gość

LC4 '95 - schemat elektryki poszukiwany

Bandziorno

Sie szuka schemtu elektryki do LC4 '95 GS (wersja kopana). Jak na razie
znalazlem tylko od mlodszych z rozrusznikiem (sie roznia) lub SC
620/400 (mam pewne watpliwosci czy to to samo, co u mnie). Jakby ktos
mial albo wiedzial gdzie znalezc - TIA.

--
Pozdrawiam

Sebastian
Hunda Sewen Ffy und Czarny Ciongnik El-Ce-Cztery
Kawa GT550 na wydaniu nieustajaco

« | »

na Forum KierowcĂłw
thread
Gdzie w Wwie czesci do elektryki (bezpieczniki, z³¹czki itp)? - Hej, Wysiadl mi w nocy przelacznik swiatel w DRZ 400 i to cholera nawet nie natrzymal sie na drogowych albo mijania, tylko totalnie nie daje... Forum motocyklistów
Totalne padniecie elektryki - Witam, pocieszcie mnie, ze to tylko bezpiecznik... objawy mam takie: -predkosciomierz - dziala -obrotomierz - padl -wskaznik temperatury -... Forum motocyklistĂłw
Re: OT (bylo:Totalne padniecie elektryki) - > By bylo jasne dlaczego niektore posty pozostaja bez odpowiedzi, pod Zabsko > sie podepne: Cytowanie "uorning" - kto wycina nicka rozmowcy i z... Forum motocyklistĂłw
Awaria elektryki/elektroniki Reno Scenic 2001 - Silnik 2.0 16V r 2001. Po przekrĂŞceniu stacyjki nie gaÂśnie kontrolka silnika oraz taka poÂśrodku z podwojnym obrazkiem (swiece zarowe i wykres... Forum samochodowe
Montaz elektryki - Witam. Orientuje sie ktos, jakie sa obecnie koszty wstawienia elektrycznych szyb (dwie przednie), w ktoryms z Wroclawskich warsztatow? Autko, w... Forum samochodowe

Statystyki forum
WÂątkĂłw:
PostĂłw:
Ostatnie dyskusje
Partnerzy
vBSkinworks