Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

05-11-2008, 05:35
Dalej
Go¶æ

Re: Znalaz³em kufer. Warszawa.

Dobra, potrzymam jeszcze tydzieñ i wywalam, skoro w³a¶cicielowi nie
zale¿y to czemu mnie ma.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Zgubilem kufer Shad 18 lipca Wilga-Warszawa 801 - Hej! Szanse nik³e, ale byæ mo¿e kto¶ widzia³/s³ysza³. Jad±c dzi¶ (18 lipca rano) z Wilgi do W-wy tras± 801 zgubi³em kuferek. Shad -... Forum motocyklistów
W³a¶nie znalaz³em gazetê... - ....w progu mojego samochodu. Gazeta oczywi¶cie polska, nie niemiecka. Kto da wiêcej? (; S. Forum samochodowe
Re: Znalaz³em kufer. Warszawa. - *BUMP* Pozwolicie ¿e bêdê podbija³ ten post przez parê dni :) Dzisiaj wydawa³o mi siê ¿e widzia³em znowu tego kolesia gdy by³em w... Forum motocyklistów
Re: Znalaz³em kufer. Warszawa. - Na razie nikt siê nie zg³asza. Jest jeszcze jakie¶ miejsce gdzie mogê daæ znaæ? Da³em og³oszenie na: Dwukropek.pl Gazeta.pl > Forum >... Forum motocyklistów
Re: Znalaz³em kufer. Warszawa. - > B.T.W. > Dzisiaj by³em w pa³acu w Wilanowie, by³y dwa cruisery, pasa¿erowie > zwiedzali park itp, by³em zdziwiony ¿e nie odczepili nawet... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks