Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cześć, Co byście poradzili? Chcę kupić motocykl do 125 pojemności, ale nie chcę płacić więcej...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w południowo-wschodniej części...
  • odzież motocyklowa
    Witam. Znacie jakieś dobre sklepy z odzieżą i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest dużo...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Może ktoś mógłby...

Odpowiedz

05-09-2008, 08:32
bourne
Gość

Domyślnie iny hamulec przedni w vs 750

Witam

pytanie do uzytkownikow Intruderow z serii VS, czy ktos wymienial moze
przedni zacisk w takim motocyklu na inny, silniejszy? bo pomimo pelnej
sprawnosci mojego, nie hamuje on zbyt dobrze. moze ktos wie, czy
pasuje cos z innego moto? ew jakas drobna przerobka umozliwiajaca
zamocowanie lepszego?

--
pozdrawiam
Marcin
VS 750

Odpowiedz

Narzędzia tematu
Wygląd

Skocz do forum

Podobne wątki na Forum Kierowców
Wątek Forum
Przedni napęd a przyspieszenie - Hej! Moglibyście podać parę przykładów mocnych samchodów z przednim napędem oraz jakie przyspieszenie od zera do setki są w stanie osiagnąć? Taki... Forum samochodowe
przedni zderzak Volvo S40 - Co zrobić z lekko uszkodzonym przednim zderzakiem i jego absorbentem energii oraz atrapą od Nowego :) Volvo S40? -- nr .`'.-.telefonu ._. '665... Forum samochodowe
Przedni hamulec VT600C - Witam, krótko, zwięźle i na temat: Honda VT600C Shadow, wcześniej hamulec przedni spowalniał równo, bez szarpania, no ale tylko spowalniał.... Forum motocyklistów
Zagdaka, hamulec przedni CB 500 - witam, nie bede sie rozpisywal, opisze tylko z grubsza w czym problem, majstrowalem cos przy zacisku, wypadl mi jeden tloczek i zaczely sie... Forum motocyklistów
Re: przedni zacisk do NTV 650 potrzebny - On Tue, 29 Apr 2008 22:38:51 +0200, Bart <strusiek1@o2.pl> wrote: > jeśli jest ktoś kto ma ZACISK PRZEDNIEGO HEBLA DO HONDY NTV 650 rok > 1994... Forum motocyklistów

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 04:41.

Statystyki forum
Wątków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.