Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

05-04-2008, 20:14
Fragles
Go¶æ

[pro¶ba] Ogl±dniêcie KTM Jelenia Góra

Witam,
Szukam dobrej duszy dysponuj±cej "trze¼wym" okiem i chwil± wolnego czasu.
Chodzi mi konkretnie o ogl±dniêcie tego cuda: [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ].
Wart wycieczki 800km?

pozdrawiam,
Fragles

« | »

na Forum Kierowców
thread
Trasa Warszawa - Jelenia Góra - Witam Jutro mam pokonaæ trasê Warszawa - Jelenia Góra. Mo¿e kto¶ podpowie, czego siê mo¿na spodziewaæ po drodze, którêdy najlepiej... Forum samochodowe
Warszawa - Jelenia Gora - ktoredy? - Sorry za kolejne "wakacyjne" pytanie ... Jak najlepiej przemie¶ciæ siê z W-wy do Jeleniej Góry w sobotni dzieñ? ¯e nie przez Wroc³aw to wiem... Forum samochodowe
Trójmiasto - Jelenia Góra - którêdy? - Na mapê patrz±c, sensowna wydaje siê trasa: Gdañsk -(A1)- Grudzi±dz - Bydgoszcz - Gniezno - Wrze¶nia - Jarocin - Krotoszyn - Legnica - Jelenia... Forum samochodowe
Trasa: Trójmiasto --> Jelenia Góra - Witam serdecznie. Czy kto¶ mo¿e mi podpowiedzieæ: jad±c z Trójmiasta do Jeleniej Góry jak lepiej jechaæ: - nadrabiaj±c drogi, jad±c... Forum samochodowe
którêdy Gdynia - Jelenia Góra - Którêdy jechaæ z Gdyni do Jeleniej Góry? Viamichelin sugeruje: - DK1 do ¦wiecia - DK5 przez Poznañ do Leszna - DK12 do G³ogowa - D329 z... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks