Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

05-04-2008, 18:58
Songo
Go¶æ

Givi Simply - pojemno¶æ?

Witam

Mam na oku kufer marki Givi model simply, jego wymiary to 34 x 48 x 32. Czy
zmieszcz± siê w nim dwa integralne kaski?

Pozdrawiam
AdamS Suzuki GS 500E
Patrz gdzie jedziesz, bo jedziesz gdzie patrzysz

05-05-2008, 16:48
Kobi
Go¶æ

Re: Givi Simply - pojemno¶æ?

U¿ytkownik "Songo" <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]> napisa³ w wiadomo¶ci
news:fvl10e$5lt$[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ].pl...
> Witam
>
> Mam na oku kufer marki Givi model simply, jego wymiary to 34 x 48 x 32.
> Czy
> zmieszcz± siê w nim dwa integralne kaski?
>
> Pozdrawiam
> AdamS Suzuki GS 500E
> Patrz gdzie jedziesz, bo jedziesz gdzie patrzysz
>
>

Pewnie chodzi Ci o Givi E450... Wiêc powiem Ci, ¿e mieszcz± siê
bezproblemowo.

Kobi
GSX600F (jajko)
Poznañ

05-05-2008, 19:37
Songo
Go¶æ

Re: Givi Simply - pojemno¶æ?

Witam

> Pewnie chodzi Ci o Givi E450... Wiêc powiem Ci, ¿e mieszcz± siê
> bezproblemowo.

Dok³adnie, dziêki za odpowied¼

Pozdrawiam
AdamS Suzuki GS 500E
Patrz gdzie jedziesz, bo jedziesz gdzie patrzysz

« | »

na Forum Kierowców
thread
Jak± pojemno¶æ ma jeszcze mój akumulator? - Zaniepokojony pewnymi objawami zrobi³em test pojemno¶ci mojego 40Ah akumulatora. W³±czy³em ró¿ne dostêpne w aucie ¶wiat³a (na wy³±czonym... Forum samochodowe
Pojemno¶c zbiornika VW Caddy - Mo¿e mi kto¶ powiedzieæ jakiej pojemno¶ci zbiornik paliwa ma VW Caddy 1.9 TDI (1896ccm) - 105KM rok produkcji 2008?? Lub inaczej czy mo¿liwe... Forum samochodowe
Ford SMax - pojemno¶æ silnika - Witam Wszystkich, mam zamiar nabyc uzywanego S Maxa i oczywi¶cie pojawiaj± sie pytania. Jedno z nich to czy silnik diesla poj.1,8l o mocy 125 KM... Forum samochodowe
Pojemno¶æ akumulatora ?Jak dobieraæ - Odkupilem samochod ktory ma akumulator 70Ah chodzi o starego lanosa, moim zdaniem poprzedni wlasciciel zastosowal wiekszy niz potrzeba, czy jezeli... Forum samochodowe
pojemno¶æ akumulatora a rodzaj eksploatacji - Witam Stan±³em przed konieczno¶ci± zakupu akumulatora. Silnik 1.2 16V. Oryginalny akumulator mia³ 50Ah. Zastanawiam siê czy sposób, w jaki... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks