Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

05-01-2008, 19:25
DarkDaro
Go¶æ

Re: Parkingowe boje...

> A najlepiej zainwestowac we wlasna deseczke. To moze byc inwestycja na
> lata. Dopoki nie przyjdzie jakis nowy i jej nie przywlaszczy.
>

Najlepiej wypaliæ sobie lutownic± na deseczce Fazer alebo jeszcze lepiej
Ninja- hands off i wtedy deseczki nikt nie ruszy

--
PZDR
Mroczny Daro
ZX-6R `02 w kolorze blue
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
Miejsce parkingowe pod blokiem - Witam. Sprawa wygl±da nastêpuj±co. Osiedle, wieczny (tzn. od 4, 5 lat) problem ze znalezieniem miejsca zw³aszcza po 18-stej, nie tylko pod... Forum samochodowe
Parkingowe potyczki blokowe. - Witam. Zak³adam w±tek bo szukam sposobu na unikanie otaræ zderzaków w aucie na naszych blokowych parkingach. Albo mam pecha albo to moi... Forum samochodowe
Letni płyn w spryskiwaczu - czyli moje boje ;) - Pacjent - FOCUS I 1.8 tdctditds ... diesel, ta wersja mocniejsza, coś 105 albo 115 koniuf. Sytuacja przed mrozem: - Rafał, a ja mogę... Forum samochodowe
Jak za³atwiæ sobie miejsce parkingowe - Co s±dzicie o takiej sytuacji: Pod blokiem ma³a uliczka jednokierunkowa, samochody parkuj± przy lewej krawêdzi, czêsto po prawej na... Forum samochodowe
AC ALLIANZ - moje boje wygrane :) - Witam w skrócie by³a szkoda z AC i likwidacja :) jak to przebiega³o wklejam linka zeby kb darmo tu nie robiæ. ... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks