Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

04-23-2011, 16:44
daro
Go¶æ

Brak mocy przy pe³nym otwarciu przepustnicy

Witajcie, od 2 tygodni uje¿d¿am GSF650 Bandit '08 ale wczoraj dopiero
da³em mu popaliæ. Zauwa¿y³em ¿e przy pe³nym obci±¿eniu silnika (np. 6
bieg i 150 km/h) pe³ne otwarcie manetki powoduje ¿e moto s³abnie, jakby
siê dusi³, lekkie odpuszczenie manetki i wraca do przyspieszana ale
lekkiego. Co to mo¿e byæ? ¦wiece i filtr powietrza ju¿ zamówi³em bo nie
mam pojêcia kiedy kto¶ ostatnio to wymienia³. Olej + filtr nowy.
--
D.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Brak mocy - astra 1.6 8V - Witam Powiedzcie mi, co moze byc przyczyna niesamowitego zmulenia auta. Pacjent to astra z silnikiem X16SZR + LPG. Wczoraj wszystko bylo ok, a... Forum samochodowe
Brak mocy GSX-R600 K7 - Witam grupowiczów. Mam moto jak w tytule, niestety odnoszê wra¿enie ¿e jest jaki¶ ... zamulony. Kompletnie nie czuæ tych 125ps (wczesniej... Forum motocyklistów
Brak mocy Merc 124 - Witajcie Mam problem. Pacjent to Mercedes 124 300 TE z '87 beznyna + gaz 180KM (teoretycznie w tej chwili). Przebieg 300000. Objawy: Brak mocy i... Forum samochodowe
Golf IV 1.9 TDI i brak mocy... - Witam. Kupi³em Golfa, jak w temacie, (110KM), sprowadzonego z Niemiec. Po 3 tygodniach za³atwiania formalno¶ci, pierwszy raz mia³em okazjê nim... Forum samochodowe
Brak mocy przy wysokich obrotach - Witam, mam (a w³a¶ciwie ¿ona) Nissana Micrê K11 1.3 + gaz. Przejecha³em siê ostatnio (dzisiaj) i zauwa¿y³em, ¿e samochód przyspiesza do... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks