Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

10-29-2010, 18:24
PawelK vel Pablo
Go¶æ

godny polecenia zakład metalizacjipróżniowej w wawie?

Witam,

Dorwałem dziś za psi grosz lampę do fazera, celem zrobienia z dwóch
jednej dobrej, rozebrałem na części i we WT chce zawieźć odbłyśniki do
napylenia. Zakładów metalizacji próżniowej jest w Wawieod diabła, ktoś
korzystał i może któryś polecić ?

Przy okazji: Odbłyśniki mam podszlifować czy zawieźć tak jak są? (w
jednym miejscu srebro odlazło).

--
PawelK vel Pablo
e-mail: pablo i klubvolvo org pl
V850 T5 2,3 20V '96r; B5234FT Motronic 4.3; AW 50-42 "Poskramiacz"
FZS600 Fazer '01 52kkm
Warszawa Gocław

« | »

na Forum Kierowców
thread
ZakÅ‚adać już zimówki? - W wiadomo¶ci news:p0oja6l81kull451e9f0368t0pb4cdil3v@4ax.com radekp@konto.pl <radekp@konto.pl> pisze: >> Przyk³ad: >>... Forum samochodowe
[DC] Autokomis godny polecenia? - Jesli interesuje Cie jakis egzemplarz do sprowadzenia / lub inne auto - odezwij sie na maila. Gwarantuje, ze mozesz sobie sprawdzic auto w... Forum samochodowe
zakłócenia od... abs ? - Opel combo 2010 1.3 cdti (diesel!) Mam zakłócenia (w eterze, nie po zasilaniu) na około S8-9 (bardzo upierdliwe w AM, SSB, a w FM ze... Forum samochodowe
Godny nastêpca Scenika - Witajcie, do tej pory wozi³em siê zagazowanym scenikiem 1.6 90KM rocznik 97 jednak samochód zaczyna mnie coraz bardziej denerwowac i... Forum samochodowe
Szukam i nie mogê znale¼æ:) Mo¿e kto¶ zna godne polecenia auto? - Witam. Szukam ju¿ drugi miesi±c samochodu i nic nie mogê znale¼æ. Wymagania ju¿ zmiejszy³em i zosta³o: - klima, gaz i cena do 9-9,5k. ... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks