Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

07-29-2010, 16:54
Marek M
Go¶æ

[spam] NOWA DAMSKA KURTKA MOTOCYKLOWA GRID SONAR L

Sprzedaje now± damsk± kurtkê GRID SONAR L
kurtka nowa nie u¿ywana - raz przymierzona - okaza³o siê ¿e jest w
nieprawid³owym rozmiarze

- wyj±tkowo stylowa kurtka wykonana z trwa³ego materia³u typu Cordura

- odblaskowe panele widoczne w nocy

-du¿e wloty wentylacyjne zapinane zamkami

- ochraniacze ramion, pleców i ³okci z certyfikatem CE

- wypinana membrana i podpinka ocieplaj±ca

cena detaliczna to: 739z³ ja sprzedajê za 539z³

mo¿liwy odbiór osobisty - Wrze¶nia - 50km od Poznania ew po ustaleniu
terminu w Koninie

« | »

na Forum Kierowców
thread
koszulka MOTOCYKLOWA (spam) reklama - witam Wykonujemy oryginalne koszulki dla wszystkich mi³o¶ników i posiadaczy motocykli. Koszulka wykonana jest po³±czona metoda flocka i haftu... Forum motocyklistów
koszulka MOTOCYKLOWA (spam) reklama - witam Wykonujemy oryginalne koszulki dla wszystkich mi³o¶ników i posiadaczy motocykli. Koszulka wykonana jest po³±czona metoda flocka i haftu... Forum motocyklistów
[SPAM] kamizelka motocyklowa - Witam, Je¶li kto¶ lubi czopperowe/ born to be ride/highway to hell klimaty, mam kamizelkê: ... Forum motocyklistów
[spam] DAMSKA Skórzana Kurtka UTIKA Diva, rozmiar XS - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=431461458 -- pozdro KTM 640 Enduro Krosno Odrzañskie/Szczecin... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks