Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

06-26-2010, 15:52
Pali
Go¶æ

Kebab w Istabue, jedzie ktos?

Witka

wybieramy sie w dwa ostatnie tygodnie lipca na lijtowe wczasu rumunia,
bulgaria, i kebaba w istambule.
plan jest taki, wyjazd z wawy 16.07 kolo 15.00 traska przez slowacje,
wegry, rumunie.
bez cisnienia (moja zona jedzie cb500) wiec wiecej jak 150 km to nie poleci.
w trasie moze troche zwiedzania, ale glowny nacisk na znalezienie bazy
wypadowej w zlotych piasach, a stamtad wypad na 2 dni do istambulu i okolic.

powrót 31.07, lub 01.08. do wawy.

wiecej info na priva

pozdro
Pali, r1

« | »

na Forum Kierowców
thread
MotoGP Brno-jedzie ktos? - Witam. Mam pytanie. Czy jedzie Ktos na MotoGP do Brna na moto z Warszawy, ale na sam± Niedziele? Czyli wyjazd i powrot w tego samego dnia. ... Forum motocyklistów
nie jedzie ktos z wroclawia do gliwic?:) - hej, potrzebuje przewiesc cos z wroclawia do gliwic;) nic wielkiego, bez bulu zmiesci sie wszedzie niemal. gdyby ktos jechal na tej trasie... Forum samochodowe
jedzie ktos na IOM TT 2009 - Witam Jak w tytule. Wybiera sie ktos w tym roku? Ja tam jade pierwszy raz i bede wdzieczny za wszelkie wskazowki typu gdzie najlepsze miejsce do... Forum motocyklistów
[OT] Czy ktos w czwartek 31.07 jedzie z wawy gierkowka na poludnie? - Witam, tak pytam bo a noz widelec, ktos jedzie :) Potrzebuje sie z wawy dostac do piotrkowa (najlepiej belchatowa) ale moge wysiasc przy... Forum samochodowe
Czy ktos z precla jedzie ? (wawa, Dom Dziecka) - Hej, Czy ktos z preclowiczow wybiera sie jutro do Domu Dziecka na Bialolece ? Info z portalu scigacz.pl: "Spotykamy siê wszyscy w... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks