Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

05-21-2010, 14:54
Pere³ka
Go¶æ

Re: W kwestii parkowania

> A to co on od macochy? ¯e se motura nie mo¿e zaparkowaæ? Gdzie niby
> powiedziane, ¿e ma ustepowaæ jakiej¶ puszce? Je¼dzisz moturem po ulicach? To
> kurwa od jutra zapiedalaj polem, bo po ulicach puszki je¿d¿a i inne tiry a
> Ty im drogê zajmujesz! Jaki¶ pojebany Misiek...
>

Racja, mi motocykli¶ci nie ustêpuj± miejsca do parkowania, ja im nie
ustêpujê w ruchu, wiêc jeste¶my kwita

« | »

na Forum Kierowców
thread
Re: W kwestii parkowania - Na mój gust, to nawet gdyby motocykl nie zaparkowal w tym miejscu, to i tak puszka by siê tam nie zmie¶ci³a. A je¶li ju¿, to tylko z... Forum motocyklistów
Re: W kwestii parkowania - AZ pisze: > To by jaki¶ przechodzieñ powiedzia³, ¿e pó³ chodnika zaj±³. Stan±³ > ch³op blisko s³upa wiêc ca³ego miejsca nie... Forum motocyklistów
Re: W kwestii parkowania - gonzik pisze: To na miejscach g,f staje bez zadnego utrudnienia dla innych. No nie wiem czy SM wyjaÅ›niÅ‚aby Ci wtedy, że prakowować... Forum motocyklistów
Re: W kwestii parkowania - On 21 Maj, 01:13, "Mustafa" <Must...@Berdyczow.xx> wrote: > > Tyle w tym temacie. > > Gonzik odpusc... ty te¿ mog³e¶ sobie odpu¶ciæ... Forum motocyklistów
W kwestii dyskusji nad podatkiem eko - Witam Z zaciekawieniem sledze kikla watkow na ten temat i jakos nikt nie zastanowil sie nad jedna sprawa. Sztandarowy stary golf vs. nowka z... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks