Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

05-14-2010, 12:20
FanTomas
Go¶æ

Klocki nie jedz±ce tarcz

witam
szukam po arhiwum i nie moge sie w koncu doszukac opinii o klockach ktore by
dobrze hamowa³y nie jedz±c przy tym tarcz.
trwa³osc klocków jak dla mnie wystarczy oko³o 10kkm. mozecie cos sensownego
polecic? moto to gsxr srad 750
dzieki

--
Jesli Boga nie ma (co daj Bóg)
- to dzieki Bogu!
Ale je¶li Bóg jest (co nie daj Bo¿e)
-to niech nas rêka Boska broni!!!

05-14-2010, 12:23
KJ Si³a S³ów
Go¶æ

Re: Klocki nie jedz±ce tarcz

FanTomas pisze:
> witam
> szukam po arhiwum i nie moge sie w koncu doszukac opinii o klockach ktore by
> dobrze hamowa³y nie jedz±c przy tym tarcz.
> trwa³osc klocków jak dla mnie wystarczy oko³o 10kkm. mozecie cos sensownego
> polecic? moto to gsxr srad 750

IMO Carbon Lorraine SBK, choc jesli to ma byc 10 kkm konkretnego
odwijania po miescie to moga az tyle nie dac rady.

KJ

« | »

na Forum Kierowców
thread
Szlifowanie tarcz - Wiem ze kiedys bylo ale o tarczach krzywych i cienkich. Moje sa praktycznie nowe ale dzieki trefnym klockom nabyly lekkich bruzd. Glebokosc moze z... Forum motocyklistów
Obs³uga tarcz hamulcowych - Jak siê po naszemu fachowo nazywa operacja szlifowania tarcz? Czy szlifuje siê tarcze luzem czy zamontowane na aucie? Forum samochodowe
i jedz tu miedzy tirami... - http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/4534/kraj,tragiczny,karambol,na,jedynce,w,pszczynie,kierowca,cysterny,nie,zyje,(zdjecia)/ --- uciu Forum samochodowe
Do jedz±cych hotdogi na stacjach - Kurwa jak ja was nienawidzê! Zawsze kilkana¶cie minut w plecy bo siê znajdzie amator gejowskiej mody na zapodawanie sobie parówki na orlenie!... Forum samochodowe
[WRC] przetaczanie tarcz - Witam, Google jakies nieposluszne dzisiaj albo ja nieporadny ;-) Gdzie we Wroclawiu albo okolicach mozna przetoczyc tarcze na samochodzie? --... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks