Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

04-29-2010, 05:29
michal999
Go¶æ

oslony przednich amortyzatorow KLX 300R

Witam. Bardzo prosze o pomoc w znalezieniu oslon amortyzatorow (oprocz
salonu) do Kawasaki KLX 300R. Konkretnie chodzi o biale ochraniacze z
tworzywa mocowane na przednich lagach.

http://www.travelizmo.com/kawasaki-k...ike-2007-1.jpg

dzieki za pomoc,
m

« | »

na Forum Kierowców
thread
Syk z amortyzatorów - Tak siê zastanawiam czy to normalne. Syk z amorków pojawia siê wtedy, kiedy na ma³ej prêdko¶ci przejadê po progu zwalniaj±cym. Jest taki jak... Forum samochodowe
Ustawienie przednich kó³ - witam jest sobie auto przednie lewe ko³o jest lekko przesuniête do ty³u. Samochód jedzie prosto nie ¶ci±ga. Diagnosta twierdzi, ¿e mog³o... Forum samochodowe
Czy po wymianie amortyzatorów przednich na nowe musze robiæ zbie¿nosc? - Czy po wymianie amortyzatorów przednich na nowe musze robiæ zbie¿nosc? Forum samochodowe
Jak znalezc i dobrac oslony na rece/manetki? - witam szukam w/w oslon (chodzi mi o ochrone przed wiatrem, deszczem) jednakowoz na allegro wystepuja za duuza kase gl. do enduro gdzie znalezc cos... Forum motocyklistów
KLX 300R, wydaje mi sie ze rzuca mi kierownica - lozysko czy amory? - Prosze o porade co moze powodowac rzucenie na boki kierownica podczas jazdy po nierownosciach. Czasami mam wrazenie ze nie moge nad tym zapanowac.... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks