Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

04-27-2010, 17:41
Maciej Bodus
Go¶æ

[SPAM] Sprzedam Shoei XR-1000 rozmiar L

Czesc

Ponoć raz w miesiącu można więc:

sprzedam kask Shoei XR-1000, rozmiar L, stan: prawie nowy.

[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

pozdr
maciej

04-27-2010, 19:37
beata
Go¶æ

Re: Sprzedam Shoei XR-1000 rozmiar L

a tu som po 1000

[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

04-28-2010, 19:20
Pawe³.H.
Go¶æ

Re: [SPAM] Sprzedam Shoei XR-1000 rozmiar L

Piszesz, ¿e cyt "zosta³ kupiony, za³o¿ony tylko raz", a nastêpnie piszesz,
¿e Twoja najd³u¿sza trasa w nim to 14 godzin z przerwami na posi³ki.....
jad³e¶ wiêc w kasku integralnym na g³owie ???
(pomijaj±c, ¿e je¶li najd³uzsza trasa w nim to 14h, to znaczy, ¿e i musia³y
byæ krótsze. a wiêc nie raz)

« | »

na Forum Kierowców
thread
[SPAM] Sprzedam Shoei Multitec L - Witam. Mam do sprzedania raz za³o¿ony na ³epetynê kask Shoei Multitec czarny po³ysk, rozmiar L 59-60. Wiêcej szczegó³ów i zdjêcia w... Forum motocyklistów
[spam] [sprzedam] [Wawa] kask Shoei Multitec nowy rozmiar M - wiêcej na allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=562241070 pozdrawiam greg Forum motocyklistów
shoei XR 1000 sprzedam - Witam mam do sprzedania kask shoei XR 1000 ray w b³êkitnym malowaniu. Stan oceniam na idealny. Sprzeda³em motor i zosta³ mi kask. Uzywa³em go... Forum motocyklistów
[spam][waw] Shoei Raid II sprzedam - Czesc, Sprzedam kask *Shoei Raid II*, bardziej szczegolowe informacje, dane kontaktowe oraz fotki na stronie: http://www.shoei.yoyo.pl/ --... Forum motocyklistów
Sprzedam Shoei XR 1000 Black i Daytona Road Star GTX - Witam, mam do sprzedania kask Shoei XR 1000 czarny, rozmiar S oraz buty Daytona Road Star GTX rozmiar 40. Zarówno kask jaki i buty by³y kupione... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks