Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

04-21-2010, 09:49
McLew
Go¶æ

Mocowanie zarowki - GS500

Witam,

na poczatku problem:
Suzuki GS500, 2006r. Spalila sie zarowka w reflektorze, kupilem nowa, i przy
zakladaniu okazalo sie, ze poprzedni wlasciciel zrobil niezla sztuke - nie ma
zadnego mocowania - odblysnik zostal pozaginany tak, zeby trzymal zarowke :/
wyprostowalem, nowa zarowke wlozylem i przykleilem tasma, ale to duzy
"zamiast_srodek".
Stad pytanie/prosba:
1 ktos moglby pokazac fote jak to mocowanie powinno wygladac, bo nie mam
zielonego pojecia? :/ Wtedy moze cos bym mogl kombinowac...
2 Wiem, ze jakis drut-zapinka tam powinien byc - skad to zdobyc? Jak inaczej
mocowac pewnie zarowke? H4 tam jest...

Z gory olbrzymie dzieki za wszelka pomoc!
Maciej
GS500
Wroc³aw

--
Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

04-21-2010, 09:52
McLew
Go¶æ

Re: Mocowanie zarowki - GS500

A - w razie czego mail: mclew o2 pl

Pozdrawiam!

--
Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
Tuning GS500 - rok po ;-) - Cze¶æ! Mniej wiêcej rok temu (marzec 2008) pisa³em tu na grupie o pomys³ach na tuning Suzuki GS 500. Chcia³em robiæ GT g³owicy, jakie¶... Forum motocyklistów
mocowanie aparatu - Witam, Jak zamontowac aparat na motocyklu, zeby nakrecic cos w czasie jazdy? Chodzi mi o miejsce montazu i sposób. Na kierownicy raczej odpada, bo... Forum motocyklistów
Forum GS500 ? - Czy forum GS500.boo.pl jest definitywnie dead? Cos tam firma boo upgradowa³a, dzien dwa wybaczê, ale to ju¿ d³ugo jest error 403 Przepraszam,... Forum motocyklistów
mocowanie sakw - Wlasnie odebralem sztywne sakwy do swojego VN. Poprzednie mi sie rozpadly.. :) Sakwy nie sa laczone od gory, a tylne scianki (od strony kola)... Forum motocyklistów
gs500 lusterka - Witam, seryjne lusterka w GS s± takie ¿e ma³o co przez nie widaæ. Macie mo¿e pomys³ na jakie je zmieniæ? ka¿de bêd± pasowaæ? a mo¿e... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks