Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

11-15-2009, 22:09
TypXX
Go¶æ

Oddam du¿o gazet za symboliczny 6-pak.

Witam

Oddam za symboliczny 6-pak oko³o 15 kg gazet Swiat Motocykli oraz Motocykl z
lat 1994-1999 (prawie wszystkie numery) jest jeden warunek (odbiór osobisty
w Warszawie bo ze wzglêdu na remont nie mam czasu tego zapakowaæ).
--
Pozdrawiam
Mrek TypXX
604410212

« | »

na Forum Kierowców
thread
Oddam za darmo...[Motocykl i SM] - Oddam za darmo 14 kg Swiata Motocykli i Motocykla. To beda trzy lub cztery ostatnie roczniki. Odbior osobisty w Gdyni. -- Hinek F650 K750 i... Forum motocyklistów
[Oddam] Pud³o ze ¦wiatemMotocykli, Motocyklem... - .... ew. jak kto¶ preferuje gazety typu "GT" czy "Auto ¦wiat" to te¿ gdzie¶ mam. Po kosztach transportu lub odbiór osobisty w lubelskim. ... Forum motocyklistów
oddam prase :D - Witam, Mam do oddania sporo gazetek motocyklowych. Tak mniej wiêcej od 2003-2004. Prawie wszystkie ¦M i Motocykle, znajd± siê te¿ tam Fast... Forum motocyklistów
oddam gazety raz jeszcze:) - Witam, Do oddania: 3 sztuki Superbike Polska z 2004, ok.10-15 sztuk FastBikes(FastBike) z lat 2004-2007 ¦M i Motocykl z lat 2006-2008 ... Forum motocyklistów
Oddam Aku za du¿± colê - Siedlce - Witam Oddam aku 12 Ah za du¿± coca colê :-) Aku wiosn± jeszcze krêci³o ZZR600, ale ju¿ przesta³o - kupi³em nowy. Do sprzêtów na... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks