Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

10-27-2009, 09:03
fiodor
Go¶æ

kto chêtny do Legnicy lub Wroc³awia

cze dzieciaczki

Wiem, ¿e niemotocyklowo, wybaczcie

Jadê w ten pi±tek (30.10) z W-wy do Legnicy i wracam w poniedzia³ek
(02.11)
Mam nawet 3 miejsca wolne.
Udzia³ w kosztach niewielki bo lecê dieslem.
Je¶li kto¶ by³by chêtny (do Legnicy lub Wroc³awia) to zapraszam.
Kontakt na priva proszê

pozdrovki
fiodor

10-27-2009, 09:48
Agent 0700
Go¶æ

Re: kto chêtny do Legnicy lub Wroc³awia

> Wiem, ¿e niemotocyklowo, wybaczcie

wybaczam :-)

Posz³o na priv.

J

10-27-2009, 17:56
fiodor
Go¶æ

Re: kto chêtny do Legnicy lub Wroc³awia

nadal aktualne jak w pierwszym po¶cie

« | »

na Forum Kierowców
thread
Jak wygl±da 8 od Piotrkowa do Wroc³awia? - hey Jak wygl±da 8 od Piotrkowa do Wroc³awia? Ca³y czas jednopasmowa? Rozwa¿am ten odcinek jako czê¶æ trasy do Czech. Nie wiem czy nie... Forum samochodowe
Kto chêtny? Siedlce (okolice) -> Wroc³aw - Witam Bêdê jecha³ samochodem z du¿± przyczepk± z Siedlec do Wrocka. Mogê podrzuciæ jaki¶ towar (tam) lub osoby (tam i powrót). ... Forum motocyklistów
KTM Adventure z Wroc³awia - kto¶ zna? - Mo¿e kto¶ zna tê maszynê/w³a¶ciciela? Bardzo mi siê podoba i opis i zdjêcia. ... Forum motocyklistów
[Gdzie] Wroc³aw konkretny diesel service lub okolice Wroc³awia? - Wroc³aw konkretny diesel service lub okolice Wroc³awia?POtrzebuje przestawiæ rorz±d o +2 tak ¿eby pó¿niej dzia³a³o oraz zmieniæ koñcówki... Forum samochodowe
Objazd Wroc³awia ? - Witam Czy jad±c od W-wy, zamiast pchaæ siê przez Wroc³aw na A4 to nie lepiej go objechaæ przez Kêpno, Namys³ów, Brzeg i do A4 ? ... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks