Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

10-04-2009, 10:18
makak
Go¶æ

¦wiat³a awaryjne jak zrobiæ?

Witam
Pytanie do majserkuj±cych? Chcialbym takie cu¶ i nie wiem jak siê do tego
zabraæ nie ingeruj±c zbytnio w instalacjê.Co potrzeba i jak z pod³±czeniem.
Mo¿e ktu¶ cu¶ wie i ma do¶wiadczenie

Pozr

10-04-2009, 11:06
Artur Zabroñski
Go¶æ

Re: ¦wiat³a awaryjne jak zrobiæ?

On 4 Pa¼, 12:18, "makak" <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]> wrote:
> Witam
> Pytanie do majserkuj±cych? Chcialbym takie cu¶ i nie wiem jak siê do tego
> zabraæ nie ingeruj±c zbytnio w instalacjê.Co potrzeba i jak z pod³±czeniem.
> Mo¿e ktu¶ cu¶ wie i ma do¶wiadczenie
>

To zale¿y od motocykla (jaki jest przerywacz). Sprawd¼ te¿ czy w
amerykañskiej wersji Twojego moto nie ma manetki z awaryjnymi -
mo¿liwe ¿e to wystarczy. U mnie jest tak, ¿e w amerykañskiej wersji
manetki przycisk od awaryjnych zwiera przewód od przerywacza z
przewodami lewego i prawego kierunka i samodzielnie tak najlepiej jest
to w³a¶nie zrobiæ.

--
Artur

« | »

na Forum Kierowców
thread
¶wiat³a awaryjne podczas kontroli - Witam, ogl±daj±c tvn turbo uwaga pirat czêsto s³yszê jak policjant, który stoi za kierowc± zatrzymanym w celu kontroli lub po przekroczeniu... Forum samochodowe
Raport dla ¶wiat³ofobów -¶wiat³a nie zabijaj± - Witam, http://its.home.pl/nsite/pliki/BRD_2_2008_swiatla_AZ.pdf Raport pilotowany przez Instytut Transportu Drogowego - konkrety, zamiast teorii... Forum samochodowe
Awaryjne WYLACZENIE alarmu DOG 5E? - W Octavii montowany jest alarm DOG 5E. Przeczytalem instrukcje i nie widze jednej dosc istotnej informacji - jak awaryjnie wylaczyc alarm i... Forum samochodowe
Wysiad³y mi kierunkowskazy i awaryjne :( - Znowu mam problem z migaczami. Przy wilgotnej, ch³odnej pogodzie odmawia³y pos³uszeñstwa, ale wystarczy³o w³±czyæ awaryjne i wraca³o do... Forum samochodowe
g³o¶ne hucz±ce opony, czy da siê co¶ z nimi zrobiæ? wulkanizator co¶ da radê zrobiæ? - Witam, letnie opony mam bardzo g³o¶ne powy¿ej 70km/h huczenie spore... na zimowych nawet przy 120km/h cicho. samochod kupiony w wakacje,... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks