Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

09-14-2009, 14:49
bm
Go¶æ

jak sprzedaæ moto - jaka cena i gdzie ? na czê¶ci ?

Witam,
mam pytanko - jak sprzedaæ moto - da³em na allegro - cena za du¿a no
ale co - mam za 100 z³ sprzedaæ ?

nie bêdê go picowa³, bo spieszno mi ze sprzeda¿± a kitu nie bêdê
nikomu wciska³

glebe mia³ i kropka.

stan silnika IG£A - reszta jak widaæ na zdjêciach w aukcji
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

powiedzcie mi - jaka cena by³a by ok ? jak i gdzie go sprzedaæ, ¿eby
sprzedaæ ?

a sprzedaæ chce, bo za szybki dla mnie, chce choppera

pozdrawiam
bm

« | »

na Forum Kierowców
thread
Jak i gdzie sprzedaæ uszkodzone auto? - Witam Mam taki problem, chce sprzedaæ uszkodzony samochód, nie przeszed³ przegl±du technicznego, przerdzewia³o mocowanie poduszki silnika,... Forum samochodowe
Jaka cena za LPG sekwencyjne do R4? - Czy wiecie mniej wiecej ile obecnie trzeba zaplacic za montaz instalacji sekwencyjnej do auta typu 1.4 VVTI? Forum samochodowe
jaka cena PB95/PB98 na stacji Jet w Czestochowie? :) - j.w. Forum samochodowe
Jak, gdzie sprzedaæ nowy samochód ? - Chwali³em sie juz kiedy¶ na grupie swoim "nieszczê¶ciem w szczê¶ciu", chodzi dok³adniej o to... Forum samochodowe
Re: Jak, gdzie sprzedaæ nowy samochód ? - U¿ytkownik "JKK" <j_k_kwytnijto@itotezpoczta.fm> napisa³ w wiadomo¶ci news:... > * ile pali > No i podstawa - nigdzie w og³oszeniu nie... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks