Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

08-18-2009, 18:22
doomin13
Go¶æ

prosba o pomoc z firestorm'em

Czesc,
Mam prosbe do posiadaczy Hondy firestorm z roku 2003 albo i starszych jesli
CDI converter jest taki sam. Brat moto mi skasowal, ale chce je zrobic tylko
tyle ze podczas wypadku zniszceniu ulegla wtyczka z CDI convertera (taki
aluminiowo-jakis tam prostopadloscian z prawej strony tylnego stelaza) a bez
niego nie ma szans na sprawdzenie czy silnik pali czy nie. Prosba jesli ktos
ma podobnego firestorma ewentualnie sprzed 2000 roku tez bo ten element
chyba sie nie zmienil o zdjecie ukladu przewodow we wtyczce. Schemat mam ale
z niego nie wynika ktory gdzie.
Pomozcie prosze!

pozdrawiam,
doomin13
ktm660smc
i obity firestorm

« | »

na Forum Kierowców
thread
Wycieraczki do Civic VII - prosba o pomoc - Czesc, wybaczcie brak znajomosci rzeczy, ale wole wyjsc na idiote niz byc niezrozumianym. :) Mam Honde Civic z 2004 roku. Wg Wikipedii jest to... Forum samochodowe
Prosba o pomoc Opel Astra - Witam. Mam pro¶bê aby mi kto¶ podpowiedzia³ w sprawie auta. Mam Astre z 1993 (stara...) Od pewnego czasu jak zakrêcam to co¶ mi stuka z... Forum samochodowe
Zaslepienie zaworu EGR - prosba o pomoc - Witam. Czy po zaslepieniu zaworu EGR silnik uzupelni sobie odpowiednio ilosc powietrza o swieze powietrze, czy moga wystapic jakies problemy? Czy... Forum samochodowe
[NTG] Prosba o pomoc - Elou! Tytulem wymiany PC i zwiazanej z tym utracy cennych ustawien czytnika news chcialbym poprosic o wzmozona aktywnosc dysgrafow, dyslektykow,... Forum motocyklistów
prosba o pomoc w wycenie 125p - Otoz moj tata stal sie posiadaczem samochodu po dziadku (R.I.P.) i nie za bardzo w rodzinie mamy co z tym autem zrobic. Samochod to "FSO Warszawa... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks